Follow us

Περήφανη μαμά η Αλέκα Καμηλά | Καμαρώνει τον γιο της να παίζει μπάσκετ

Η Αλέκα Καμηλά καμαρώνει τα παιδιά τους είναι μια περήφανη μαμά

Αλέκα Καμηλά NDP

Η Αλέκα Καμηλά και ο Predrag Stojaković έχουν διαμορφώσει μια όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 19 ετών, Andrej, τη 17 ετών, Mila και τον 12χρονο, Maksimo και ζουν μόνιμα πια στην Αμερική.

Διαβάστε Επίσης

"Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω αυτή την απόφαση, γιατί γνώρισα έναν άνθρωπο που μου ταίριαζε και είπα "γιατί όχι;”. Ήταν και μια ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου, ήθελα να την αλλάξω, γιατί δεν ήμουν και πολύ ευτυχισμένη μέσα σε αυτή τη δουλειά που έκανα. Τότε ήμουν λίγο περίεργα, δεν το απολάμβανα. Αρχικά η ζωή εκεί ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, τον ακολουθούσα στα παιχνίδια, ίσως σε κάποια ταξίδια – ό,τι μου "επιτρεπόταν” γιατί ήμουν και έγκυος εκείνη την περίοδο. Ήταν κάτι διαφορετικό όλο αυτό. Μετά άρχισε η "κλεισούρα”” είχε δηλώσει σε συνέντευξη της η Αλέκα Καμηλά.

Το μοντέλο είναι μια περήφανη μαμά και τώρα ο μεγάλος τους γιος σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο και μάλιστα ξεκίνησε και πιο εντατικά να παίζει μπάσκετ, φυσικά στα βήματα του πατέρα του. Ο Predrag Stojaković είναι από τους πιο επιτυχημένους μπασκετμπολίστες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο ΝΒΑ.

Η Αλέκα Καμηλά δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα από έναν αγώνα του 19χρονου γιου της και έγραψε στο Instagram story: "Το παιδί μου”.

Αλέκα Καμηλά γιος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ