Follow us

Η Κλέλια Ρένεση για τον πατέρα της κόρης της:"Ο Manu Chao είναι φίλος μου"

Η Κλέλια Ρένεση αναφέρθηκε στον πατέρα της κόρης της Κοραλένιας

Κλέλια Ρένεση

Η Κλέλια Ρένεση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά – δες” και συνομίλησε με τη Τζένη Θεωνά για την κόρη της και για τον άνδρα με τον οποίο την έκανε.

Μάλιστα, η ηθοποιός διέψευσε ότι αυτός είναι ο Manu Chao.

Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ρένεση είπε: "Δεν απαντάω ποτέ για τον πατέρα της κόρης μου. Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα, γιατί εδώ στην Ελλάδα όλοι βγάζουν δικά τους συμπεράσματα. Το πρώτο εξάμηνο της εγκυμοσύνης έγραφαν ότι εγώ είμαι με τον σύντροφό μου, Μάνου Τσάο και κάνουμε παιδί και παντρευόμαστε. Γέλασα πάρα πολύ. Δεν αντιδρούσα μέχρι ένα σημείο. Ανακοίνωσα τη γέννηση του παιδιού μου, ήμουν και σε ένα σίριαλ με απήχηση και φούσκωνε η κοιλιά. Οπότε κάποια στιγμή αρχίζουν να λένε ότι ο Μανού είναι ο πατέρας του παιδιού μου".

Η ηθοποιός μίλησε και για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε, λέγοντας: "Είχα επιλόχειο κατάθλιψη ορμονικά ξεκάθαρα, η οποία δεν πήγαζε καθόλου από το μυαλό. 40 ημερών, γεια σας! Ξύπνησα και λέω "τι έγινε;". Δεν το διαχειρίστηκα καθόλου ψύχραιμα. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι έξω από μένα. Δεν πήγαζε από κάποια δική μου απελπισία όλο αυτό, δεν ήταν κάποια λογική σκέψη που με κατρακύλαγε σε αυτό το μονοπάτι. Ήταν κάτι ξένο. Ήταν σαν να μου είχαν βάλει μια ουσία μέσα μου που το σώμα μου ανταποκρινόταν με αυτή την κατήφεια και το καταλάβαινα”.

"Μέσα στην ατυχία μου ήμουν πολύ τυχερή. Είμαι αλλεργική στις σφήκες και με τσίμπησε μια τέτοια, έπαθα αλλεργικό σοκ και πήγα στο νοσοκομείο. Ανδρεναλίνες, fenistil, ρουζ, το ένα, το άλλο… Πήγα να πεθάνω δηλαδή, έγινα τόση! Έτσι όμως μου έφυγε η επιλόχειος, εξαφανίστηκε κατευθείαν, μάλλον από το σοκ” αποκάλυψε η Κλέλια Ρένεση για το πώς την ξεπέρασε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ