Follow us

Ο Ιωάννης Παπαζήσης πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του, Αναστασίας Παντούση

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε στο θέατρο για να δει την Αναστασία Παντούση

MissBloom TEAM
Αναστασία Παντούση - Ιωάννης Παπαζήσης NDP

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και οι δυο τους στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Έτσι και το βράδυ της Δευτέρας, ο ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο Νέος Ακάδημος για να δει την πρεμιέρα της παράστασης "Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι", στην οποία πρωταγωνιστεί η αγαπημένη του.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες, λέγοντας τα καλύτερα για την Αναστασία Παντούση. "Η σύντροφός μου είναι καλύτερη ηθοποιός από εμένα και μου δίνει συμβουλές” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του, Αναστασίας Παντούση

Η ηθοποιός με τη σειρά της είχε πει σε συνέντευξη της ότι: "Δεν ξέρω αν είναι ανακούφιση, αλλά σίγουρα αισθάνομαι πιο καλά. Ένιωθα άνετα όταν μίλησα για αυτό στην περσινή μου συνέντευξη στο ΟΚ!. Δεν υπάρχει λόγος να κρύψω τον δεσμό μας. Είναι κάτι που συμβαίνει. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, αλλά δεν το αποκαλύψαμε από τον πρώτο καιρό γιατί θέλαμε να προστατεύσουμε εμάς τους δύο και κατ’ επέκταση τη σχέση μας. Δεν είμαστε από εκείνους που προσέχουν πού πάνε για να μην τους δουν. Τα θεωρούμε υπερβολικά όλα αυτά. Πάμε παντού και κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί. Επίσης, το είπαμε μια φορά και πλέον δεν υπάρχει όλη αυτή η αμηχανία όταν μας ρωτάνε. Από εκεί και πέρα, δεν μου είναι ευχάριστο να μιλάω συνεχώς για αυτό”.

"Πρώτα απ’ όλα το ταλέντο του, τον επαγγελματισμό και το ήθος που έχει στη δουλειά. Θαυμάζω ότι είναι αυτός που είναι. Ο Ιωάννης έχει μια ωραία και μετρημένη αυτοπεποίθηση που τη ζηλεύω. Μου αρέσει ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τα πράγματα, ότι καταφέρνει και ταξιδεύει μέσα στην καθημερινότητά του. Άσε που με το που γυρίζουμε από το ένα ταξίδι ήδη προγραμματίζει το επόμενο” είχε πει η ηθοποιός για το τι θαυμάζει στον αγαπημένο της, Ιωάννη Παπαζήση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ