Follow us

Χαμογελαστή η Φιλαρέτη Κομνηνού λίγο πριν γίνει γιαγιά

Γιαγιά έγινε η Φιλαρέτη Κομνηνού λίγο μετά την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης της

MissBloom TEAM
Μαρία Ναυπλιώτου - Φιλαρέτη Κομνηνού - Ζέτα Δούκα NDP

Νωρίς το πρωί της Τρίτης έγιναν γονείς η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, με τη Φιλαρέτη Κομνηνού να γίνεται γιαγιά λίγο μετά την επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο "Νέος Ακάδημος”.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι" του Τένεσι Γουίλιαμς σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ, ενώ μαζί της παίζουν οι Αναστασία Παντούση, Δημήτρης Τσίκλη, Λίλλυ Μελεμέ και Πάρης Λεόντιος.

Ξαφνικά Πέρσι το Καλοκαίρι

Η Φιλαρέτη Κομνηνού πόζαρε με διάσημες καλεσμένες που βρέθηκαν στην πρεμιέρα, όπως η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου.

Μαρία Ναυπλιώτου - Φιλαρέτη Κομνηνού - Ζέτα Δούκα

Η ταλαντούχα ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε πει για την εγκυμοσύνη της Δανάης Μιχαλάκη ότι: "Δεν ετοιμάζω κάτι άλλο αυτό το χειμώνα γιατί θέλω να έχω τον χρόνο για να υποδεχτώ κάτι πολύ μεγάλο. Θέλω την πολυτέλεια του χρόνου για να υποδεχτώ το εγγόνι μου. Θα υποδεχτούμε το εγγόνι μου αρχές Δεκέμβρη. Το έμαθα όταν η Δανάη και ο Γιώργος έκαναν ένα οικογενειακό κάλεσμα στο σπίτι και ξαφνικά μας το ανακοίνωσαν. Τώρα ζούμε τη γλυκιά αναμονή, ανταλλάσσουμε με τη Δανάη καθημερινά φωτογραφίες και βιντεάκια με μωράκια, υπάρχει ένα χτυποκάρδι. Θέλω να είμαι παρούσα και διαθέσιμη να βοηθήσω με το εγγόνι μου, όσο θέλουν τα παιδιά και ζητάνε τη βοήθειά μου. Συμβαίνει ένα γεγονός που θα ισοπεδώσει τα πάντα στις ζωές μας. Πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να το υποδεχτούμε. Θα ασχολούμαι εγώ με άλλες δουλειές;".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ