Follow us

Ο "Μιλτιάδης" από τη "Γη της Ελιάς" είναι γιος γνωστής παρουσιάστριας

Ο "Μιλτιάδης"από τη "Γη της Ελιάς", Νίκος Κοσώνας, έχει μια διάσημη μαμά

MissBloom TEAM
Νίκος Κοσώνας | “Μιλτιάδης” “Γη της Ελιάς”

Ο Νίκος Κοσώνας συμμετέχει στη "Γη της Ελιάς” και υποδύεται τον "Μιλτιάδη” τον επιστάτη των χωραφιών της οικογένειας "Βρεττάκου”

Ο νεαρός είναι 25 χρονών και ενώ σπούδαζε φυσική, τελικά τον κέρδισε η υποκριτική. "Ξεκίνησα σπουδάζοντας Φυσική και έκανα μία παύση, αν και η μητέρα μου θα προτιμούσε να τις είχα συνεχίσει και μετά να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά θέλω και είναι το θέατρο" είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξη του.

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι η μητέρα του είναι η Δάφνη Μπόκοτα, η οποία παρουσίαζε για χρόνια τη Eurovision. "Το 1998 ο γιος μου ήταν ο λόγος που δεν παρουσίασα την Eurovision, ήταν η έλευση του γιου μου", είχε τονίσει στο "Super Κατερίνα”, η Δάφνη Μπόκοτα.

Ο ίδιος μιλώντας στο "Mega Καλημέρα είπε: "Το σκέφτηκα πολύ για να σπουδάσω υποκριτική, σπούδαζα φυσικός για 3 χρόνια στο πανεπιστήμιο. Oι γονείς μου θορυβήθηκαν και ένιωθαν ανασφάλεια όταν τους είπα ότι θα αφήσω το πανεπιστήμιο για τη δραματική σχολή. H τρέλα μου να κάνω όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορώ, έρχεται από την "τρελή” μαμά μου, Δάφνη Μπόκοτα. Είναι ευτυχία που έχω μία οικογένεια που με σπρώχνει να κάνω πράγματα".

Σχετικά με την προσωπική του ζωή δήλωσε: "Υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, αν προγραμματιστεί και όχι στην τύχη. Η κοπέλα μου είναι πάρα πολύ καλή με κατανόηση και υπομονή. Όταν μου γκρινιάζει η κοπέλα μου, αγκαλιαζόμαστε και μας περνάει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ