Follow us

The Crown: O φωτογράφος Μario Brena αρνείται ότι τον προσέλαβε ο Mohamed Al-Fayed για να τραβήξει τη φωτογραφία Τhe Kiss, που αποτέλεσε την αρχή του τέλους

O Brena είναι εκείνος που τράβηξε τη διάσημη πλέον φωτογραφία "το Φιλί", την πρώτη εικόνα που απέδειξε για πρώτη φορά πως η Diana και ο Dodi ήταν ζευγάρι.

MissBloom TEAM
diana @Netflix

Ποικίλλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο νέος κύκλος της σειράς The Crown, με τα τέσσερα πρώτα επεισόδια να είναι διαθέσιμα στο Netflix. Είναι δε τα πολυαναμενόμενα επεισόδια που πραγματεύονται την καυτή πατάτα: τον θάνατο της Πριγκίπισσας Diana και του Dodi Al-Fayed κι όλα τα γεγονότα που προηγήθηκαν και οδήγησαν στο τραγικό τέλος.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1997. Ο Mohamed Al-Fayed είχε καλέσει την Πριγκίπισσα και τους γιούς της τον Ιούλιο, στη βίλα του στο Saint-Tropez προτείνοντας τους και μία κρουαζιέρα με το γιοτ της οικογένειας το Jonikal. Ο Μοhamed κάλεσε -στην ακρίβεια διέταξε- τον γιο του, Dodi, να έρθει στο σκάφος όσο η Diana ήταν εκεί. Ο Dodi ήταν αρραβωνιασμένος με το μοντέλο Kelly Fisher, την οποία επρόκειτο να παντρευτεί άμεσα. Η ίδια βρισκόταν στο Saint-Tropez και λέγεται πως αρχικά ο Dodi πηγαινοερχόταν ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Στο Crown ο Dodi απεικονίζεται ως ένας άβουλος άνδρας, υποχείριο του πατέρα του, στον οποίο δεν μπορεί να αρνηθεί το παραμικρό κι έτσι εκτελεί πιστά τις εντολές του. Στη σειρά επίσης ο Μοhamed φαίνεται να ασκεί κάθε δυνατή πίεση προκειμένου ο γιος του και η Diana να γίνουν ζευγάρι -με απώτερο σκοπό την απόκτηση της πολυπόθητης βρετανικής υπηκοότητας, που δεν του έδινε η Πολιτεία παρά την εμπορική επιτυχία του Harrods.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ