The Crown: O φωτογράφος Μario Brena αρνείται ότι τον προσέλαβε ο Mohamed Al-Fayed για να τραβήξει τη φωτογραφία Τhe Kiss, που αποτέλεσε την αρχή του τέλους

O Brena είναι εκείνος που τράβηξε τη διάσημη πλέον φωτογραφία "το Φιλί", την πρώτη εικόνα που απέδειξε για πρώτη φορά πως η Diana και ο Dodi ήταν ζευγάρι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ποικίλλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο νέος κύκλος της σειράς The Crown, με τα τέσσερα πρώτα επεισόδια να είναι διαθέσιμα στο Netflix. Είναι δε τα πολυαναμενόμενα επεισόδια που πραγματεύονται την καυτή πατάτα: τον θάνατο της Πριγκίπισσας Diana και του Dodi Al-Fayed κι όλα τα γεγονότα που προηγήθηκαν και οδήγησαν στο τραγικό τέλος.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1997. Ο Mohamed Al-Fayed είχε καλέσει την Πριγκίπισσα και τους γιούς της τον Ιούλιο, στη βίλα του στο Saint-Tropez προτείνοντας τους και μία κρουαζιέρα με το γιοτ της οικογένειας το Jonikal. Ο Μοhamed κάλεσε -στην ακρίβεια διέταξε- τον γιο του, Dodi, να έρθει στο σκάφος όσο η Diana ήταν εκεί. Ο Dodi ήταν αρραβωνιασμένος με το μοντέλο Kelly Fisher, την οποία επρόκειτο να παντρευτεί άμεσα. Η ίδια βρισκόταν στο Saint-Tropez και λέγεται πως αρχικά ο Dodi πηγαινοερχόταν ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Στο Crown ο Dodi απεικονίζεται ως ένας άβουλος άνδρας, υποχείριο του πατέρα του, στον οποίο δεν μπορεί να αρνηθεί το παραμικρό κι έτσι εκτελεί πιστά τις εντολές του. Στη σειρά επίσης ο Μοhamed φαίνεται να ασκεί κάθε δυνατή πίεση προκειμένου ο γιος του και η Diana να γίνουν ζευγάρι -με απώτερο σκοπό την απόκτηση της πολυπόθητης βρετανικής υπηκοότητας, που δεν του έδινε η Πολιτεία παρά την εμπορική επιτυχία του Harrods.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr