Follow us

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου σε νέα εμφάνιση με τον γιο τους, Πέτρο

Λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο τους, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου με τον γιο τους, Πέτρο NDP

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου έκαναν μια οικογενειακή έξοδο μαζί με τον μονάκριβο γιο τους, Πέτρο.

Το ζευγάρι και ο γιος τους βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "The Humans" σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο Θέατρο Μουσούρη.

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου σε νέα εμφάνιση με τον γιο τους, Πέτρο

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει αποκαλύψει ότι θα παντρευτεί σε λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Φάληρο μετά από 18 χρόνια σχέσης.

Ο Νίκος Κουρής σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Ελένη Μενεγάκη είχε πει για τον γάμο τους: "Δεν θέλουμε να λέμε "θα έχουμε τον γάμο μας κλειστό". όχι. Εμείς είπαμε θα το κάνουμε για εμάς και θα το ζήσουμε όλο όπως είναι, βάσει αυτού που είμαστε. Αυτή είναι η δουλειά μας, εάν θέλουν τα κανάλια να έρθουν, να έρθουν. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, ούτε να παίξουμε δύσκολοι".

"Πιο πολύ από όλους ξαφνιάστηκε ο Πέτρος ο γιος μας, το παιδί μας. Ο Πέτρος δεν το περίμενε ποτέ γιατί το είχε συνηθίσει, το είχε ξεχάσει. Η χαρά που πήρε ο Πέτρος, αυτό είναι για εμάς η μεγάλη ευτυχία, γιατί καταλάβαμε ότι αυτό για τον Πέτρο κάτι σημαίνει. Δεν το είχαμε σκεφτεί. Τα παιδιά δεν μιλάνε, ο Πέτρος δεν θα έλεγε ποτέ κάτι να μας στεναχωρήσει γιατί είναι ένα φανταστικό παιδί. Η ψυχή του είναι τόσο καλή και αυτό κρύβει πράγματα μέσα του. Με τον γάμο πήρε τέτοια χαρά, ούτε ο ίδιος δεν το ήξερε (ότι θα πάρει τέτοια χαρά). Ήταν βαθιά αποκαλυπτικό αυτό το πράγματα" είπε ο Νίκος Κουρής στη συνέχεια για τον γιο του, Πέτρο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ