Follow us

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε σπάνια εμφάνιση στην Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στην Ελλάδα και μίλησε για τη Πάουλα Μπαντόσα

MissBloom TEAM
Στέφανος Τσιτσιπάς Papadakis Press

Για λίγα 24ωρα βρέθηκε στην Ελλάδα και την Αθήνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις ήταν στην Αθήνα και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Γαλλία στην Opap Arena.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε σπάνια εμφάνιση στην Ελλάδα

Μάλιστα, στο αεροδρόμιο κατά την αποχώρησή του τον εντόπισε η κάμερα του "Πρωινού” του ΑΝΤ1, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μιλάει για την προσωπική του ζωή.

"Φυσικά και είμαι ερωτευμένος. Δεν θα το κρύψω. Είμαι ευτυχισμένος με το άτομο που μοιράζομαι τη ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος ότι το άτομο αυτό βρίσκεται στο τένις και καταλαβαίνει τη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι μερικές φορές. Είναι ένα άτομο που με υποστηρίζει. Ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο και το καταλάβαμε από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε. Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ αλλά είναι η αλήθεια. Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από το να είμαστε απλά μαζί και θέλουμε να τα πραγματοποιήσουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε πράγματα εντός και εκτός γηπέδου” είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: "Υπήρξαν κάποιες στιγμές που κλείστηκα στον εαυτό μου και η Πάουλα με έκανε να νιώθω ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Ο μπαμπάς μου μάς υποστηρίζει. Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ