Follow us

Γέννησε η Γιούλικα Σκαφιδά | Όσα αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Γιούλικα Σκαφιδά

Γιούλικα Σκαφιδά Instagram

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Γιούλικα Σκαφιδά, καθώς η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, το οποίο είναι αγοράκι.

Διαβάστε Επίσης

Την αποκάλυψη την έκανε η Δανάη Μπάρκα στο "Πάμε Δανάη”, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται ότι δέχθηκε μια φωτογραφία του μωρού το πρωί, χωρίς όμως να αποκαλύπτει κάτι άλλο.

"H Γιούλικα Σκαφιδά έγινε μαμά. Είναι όλοι καλά στο μαιευτήριο δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά από τις φωτογραφίες θέλω να σας πω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μας βλέπει με το μωράκι αγκαλιά. Φυσικά και πήρα την άδεια για να το ανακοινώσω" είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε πει: "Δεν έχει αλλάξει κάτι, δουλεύω πολύ, προσέχω πολύ, κάνω τη ζωή μου κανονικά. Είμαι τυχερή, έχω εύκολη εγκυμοσύνη. Έχω πάρει 6 κιλά. Δεν εχω γίνει ευσυγκίνητη, οι φίλοι μου με λένε παγοκολόνα οι ορμόνες μου είναι σε καλη κατάσταση ακόμα. Το νιώθω το μωρό, είναι ένα πολύ ζωηρό έμβρυο. Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου. Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ