Viral ο Βασίλης Μπισμπίκης στο TikTok | Απολάμβανε τον χορό της Δέσποινας Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης απόλαυσε από κοντά τη Δέσποινα Βανδή on stage

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη σε νυχτερινό κέντρο και φυσικά ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο κοινό και την απόλαυσε.

Διαβάστε Επίσης

Μάλιστα έγινε και viral γιατί κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο TikTok από έναν ακόμη θαμώνα, ο οποίος τράβηξε βίντεο τον ηθοποιό ενώ εκείνος κοιτούσε τη Δέσποινα Βανδή να χορεύει με το αποκαλυπτικό κορμάκι της.

"Να βρείτε έναν να σας κοιτάζει όπως ο Μπισμπίκης τη Δέσποινα" γράφει ένα σχόλιο.

@stavroulakalathaki #fyp #fypage #ολοι #real #fypp #greekviral #fy #sologreco #stauroulakalathaki #greekvideo #fypシ゚viral #laiko #greektiktok #fypageシ ♬ πρωτότυπος ήχος - stavroula kalathaki

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχουν κρύψει το πόσο πολύ θαυμάζουν ο ένας τον άλλον, αλλά και το πόσο αγαπημένοι είναι με κάθε τους κοινή ανάρτησή στα social media να μαζεύει χιλιάδες likes.

Έτσι έγινε και πρόσφατα, όταν η τραγουδίστρια ευχήθηκε στον ηθοποίο με μια φωτογραφία τους και έγραψε: "Χρόνια πολλά αγάπη μου! Να είναι γεμάτα με ευτυχισμένες μέρες και νύχτες! Να κρατιόμαστε έτσι πάντα χέρι-χέρι και να περπατάμε τις διαβάσεις της ζωής! Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, σύντροφος, φίλος, πατέρας, καλλιτέχνης με τόση γενναιοδωρία ψυχής που σου αξίζουν μόνο τα καλύτερα! Σε λατρεύω…"