Follow us

Πρόβα γάμου για την Έλενα Τοπαλίδου | Οι φωτογραφίες του νυφικού της

Σε λίγες ημέρες η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής θα παντρευτούν

MissBloom TEAM
Έλενα Τοπαλίδου - Νίκος Κουρής NDP

Μετά από 18 χρόνια σχέσης και την απόκτηση του γιου τους, Πέτρο, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου αποφάσισαν να παντρευτούν. Όπως έχουν αποκαλύψει, το μυστήριο θα γίνει την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίτσα στο Φάληρο.

Η ηθοποιός και χορεύτρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάς έδειξε το νυφικό της, μιας και έκανε πρόσφατα πρόβα. "Το πρώτο μου νυφικό εκτός θεάτρου" σημείωσε με ενθουσιασμό η ηθοποιός και χορεύτρια.

Πρόβα γάμου για την Έλενα Τοπαλίδου | Οι φωτογραφίες του νυφικού της

Το νυφικός της υπογράφει ο οίκος Μeglam, ενώ η Έλενα Τοπαλίδου μάς έδειξε και λίγο από το νυφικό της. Όπως βλέπουμε είναι μακρυμάνικο και σε ρομαντικό ύφος, ενώ το μανίκι είναι άκρως περίτεχνο. Μάλιστα, είδαμε και το μονόπετρο δαχτυλίδι της.

Έλενα Τοπαλίδου

Ο Νίκος Κουρής σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Ελένη Μενεγάκη είχε πει για τον γάμο τους: "Δεν θέλουμε να λέμε "θα έχουμε τον γάμο μας κλειστό". όχι. Εμείς είπαμε θα το κάνουμε για εμάς και θα το ζήσουμε όλο όπως είναι, βάσει αυτού που είμαστε. Αυτή είναι η δουλειά μας, εάν θέλουν τα κανάλια να έρθουν, να έρθουν. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα, ούτε να παίξουμε δύσκολοι".

"Πιο πολύ από όλους ξαφνιάστηκε ο Πέτρος ο γιος μας, το παιδί μας. Ο Πέτρος δεν το περίμενε ποτέ γιατί το είχε συνηθίσει, το είχε ξεχάσει. Η χαρά που πήρε ο Πέτρος, αυτό είναι για εμάς η μεγάλη ευτυχία, γιατί καταλάβαμε ότι αυτό για τον Πέτρο κάτι σημαίνει. Δεν το είχαμε σκεφτεί. Τα παιδιά δεν μιλάνε, ο Πέτρος δεν θα έλεγε ποτέ κάτι να μας στεναχωρήσει γιατί είναι ένα φανταστικό παιδί. Η ψυχή του είναι τόσο καλή και αυτό κρύβει πράγματα μέσα του. Με τον γάμο πήρε τέτοια χαρά, ούτε ο ίδιος δεν το ήξερε (ότι θα πάρει τέτοια χαρά). Ήταν βαθιά αποκαλυπτικό αυτό το πράγματα" είπε ο Νίκος Κουρής στη συνέχεια για τον γιο του, Πέτρο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ