Follow us

Η Νάντια Γιαννακοπούλου "λιώνει" για τον Μάξιμο Μουμούρη | Δείτε πώς του ευχήθηκε

Τα γενέθλια του είχε ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου του ευχήθηκε

Μάξιμος Μουμούρης - Νάντια Γιαννακοπούλου NDP

Η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Μάξιμος Μουμούρης έχουν δημιουργήσει μια πολλή όμορφη οικογένεια και για τους δυο τους είναι πάντα η προτεραιότητα τους.

Το ζευγάρι με τα τόσο διαφορετικά επαγγέλματα, μιας και η μία είναι βουλευτής και ο άλλος ηθοποιός, όμως οι δυο τους στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Έτσι και η Νάντια Γιαννακοπούλου βρέθηκε πρόσφατα στην πρεμιέρα του αγαπημένου της στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου "λιώνει" για τον Μάξιμο Μουμούρη | Δείτε πώς του ευχήθηκε

Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες ο Μάξιμος Μουμούρης είχε γενέθλια, με τη σύζυγό του να του εύχεται με μια ανάρτησή στα social media. Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, αλλά και μια με τις κόρες τους και έγραψε: "Στον πιο υπέροχο Μπαμπα του κόσμου. Στον άνθρωπο μου. Στα πιο ηλιόλουστα γάλαζια μάτια. Χαρούμενα γενεθλια!!! (Πότε έγινες 47;;;;;ααααααχ)”

"Η γυναίκα μου, η Νάντια, ήταν πάντα δίπλα μου σε ό,τι κι αν συνέβαινε και με εμπιστευόταν ακόμα και σε καιρούς που δεν ήταν εύκολο να εμπιστευτείς έναν καλλιτέχνη. Η μεγαλύτερη επιτυχία μου είναι ότι έχω μια γυναίκα, μια οικογένεια και αν βελτιώνομαι σαν άνθρωπος μέσα από την οικογένειά μου, γίνομαι και καλύτερος ηθοποιός. Έχει σημασία να είσαι με έναν άνθρωπο και να λες ότι στηρίζεσαι σε αυτόν και του τα δίνεις όλα, ό,τι κι αν γίνει. Η Νάντια δε φέρνει στο σπίτι την πολιτική. Πιο πολύ εγώ θέλω να μαθαίνω πράγματα και τη ρωτάω, και θέλω να την πιέσω λίγο παραπάνω για να μου πει κάτι παραπάνω. Εγώ ενημερώνομαι, μου αρέσει η πολιτική" είχε πει ο Μάξιμος Μουμούρης σε συνέντευξη του στην Ελένη Μενεγάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ