Follow us

Η Βίκυ Καγιά για τον σύζυγό της: "Αν είσαι ζηλιάρα και κτητική, δε γίνεται να είσαι με τον Ηλία"

Η Βίκυ Καγιά σε σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς NDP

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να εργάζεται πολύ, όμως προτεραιότητα της είναι η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δύο τους παιδιά, Μπιάνκα και Κάρολος.

Διαβάστε Επίσης

Το μοντέλο και παρουσιάστρια παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ!” και έκανε μια σπάνια αναφορά στον σύζυγό της.

Αρχικά για το αν ήταν η γυναίκα που από πάντα ήθελε να κάνει οικογένεια, η παρουσιάστρια είπε: "Ναι, αλλά όχι οπότε το ήθελαν οι άλλοι. Στα 30 και κάτι με είχαν πείσει όλοι ότι πρέπει να κάνω παιδιά, γιατί περνάει ο καιρός, γιατί το βιολογικό ρολόι χτυπάει και όλα αυτά. Είχα αγχωθεί γιατί ενώ δεν το ήθελα από τότε προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι έπρεπε να γίνει".

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της και το εάν αυτή έχει αλλάξει είπε: "Αναγκαστικά. Είναι πολλά τα παιδιά στο σπίτι!".

Διαβάστε Επίσης

"Είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος, πολύ περήφανος και θέλει λίγο το χρόνο του να κάνει τα δικά του πράγματα. Αν είσαι ζηλιάρα και κτητική, δε γίνεται να είσαι με τον Ηλία. Δεν είμαι η γυναίκα που θα ψάχνει συνέχεια να δει πού είναι ο άντρας της. Οπότε σε αυτό το κομμάτι ταιριάξαμε ιδανικά. Αν ήθελα τον έλεγχο και να μου δίνει αναφορά, δεν θα ήμασταν μαζί" είπε στη συνέχεια για τον Ηλία Κράσσα.

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς

"Είναι ο άτιμος, μην κοιτάς τι λέει. Είναι ο πιο συναισθηματικά γενναιόδωρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει" απάντησε για το έαν είναι ρομαντικός και συμπλήρωσε: "Το πιο δύσκολο κουτί του (που άνοιξα), την εμπιστοσύνη. Χρειάστηκε μεγάλη υπομονή".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ