Follow us

Δανάη Μπάρκα: "Για πάντα θα μου λείπεις. Για πάντα θα λέω τις ιστορίες μας"

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της Ανδρέα

Δανάη Μπάρκα @danai_barka

Σήμερα γιορτάζει το όνομα Ανδρέας και η Δανάη Μπάρκα θέλησε να ευχηθεί στο πιο ωραίο όνομα.

Διαβάστε Επίσης

Ανδρέα έλεγε τον αγαπημένο της παππού, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, όμως η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Mega τον θυμάται συχνά και δημοσιεύει κοινά τους στιγμιότυπα.

Το πρωί της Πέμπτης, η ίδια έγραψε: "Χρόνια πολλά στους "Αντρέηδες” όπως έλεγε ο παππούς μου. Χρόνια πολλά στο πιο ωραίο όνομα γιατί είναι συνώνυμο με την αγάπη, το χαμόγελο, την ευαισθησία και την κατανόηση - αυτά είχε εκείνος κι αυτά μου λείπουν από εκείνον. Παππού μου για πάντα θα μου λείπεις.Για πάντα θα σε λατρεύω. Για πάντα θα λέω τις ιστορίες μας. Για πάντα θα σε θαυμάζω”.

Δανάη Μπάρκα στορι

Η Δανάη Μπάρκα είχε μιλήσει πρόσφατα για τις κρίσεις πανικού που βίωσε όταν έφυγε από τη ζωή ο παππούς της.

"Το έχω περάσει μόνο στην ενήλικη ζωή μου όταν έχασα τον παππού μου. Έφυγα για λίγα λεπτά από τον παππού μου, πήγα απέναντι να πάρω καφέ και με το που γύρισα -ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που του άφησα το χέρι- είχε κλείσει η πόρτα και μου είπανε μην περάσετε. Οπότε κατάλαβα ότι "έφυγε". Τις πρώτες ημέρες δεν τις θυμάμαι καν, μπορεί και τους πρώτους μήνες. Θυμάμαι ότι δεν ανέπνεα, είχα ειδικές σακούλες και είχα πάρει και μία αγωγή" είχε πει.

Και συμπλήρωσε: "Πέρασα πολύ άσχημα τον πρώτο καιρό, αλλά ήμουν πολύ τυχερή γιατί ήταν όλη μέρα μαζί μου και η μαμά μου κι οι δικοί μου άνθρωποι, οπότε με πολύ γλυκό και διακριτικό τρόπο και χωρίς να με πιέζουν και να μου λένε ότι δεν έχεις τίποτα, καταλάβαιναν τον πόνο μου και με άφησαν να το ζήσω και να το περάσω. Για πολλούς μήνες ξυπνούσα τα βράδια κι έκανα εμετούς. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και πέρασα πάρα πολύ δύσκολα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ