Follow us

Ο Πάνος Μουζουράκης μάς δείχνει το παιδικό δωμάτιο της κόρης του

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε φέτος ο Πάνος Μουζουράκης

Πάνος Μουζουράκης @panosmouzourakis

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ξετρελαμένος μπαμπάς και δεν το κρύβει!

Διαβάστε Επίσης

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη υποδέχθηκαν την κόρη τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, λίγους μήνες μετά τον γάμο τους στην Αίγινα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Πάνος Μουζουράκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους.

Όπως είδαμε, στο δωμάτιο κυριαρχούν οι γήινοι τόνοι, ενώ υπάρχουν πολλά αρκουδάκια και μαξιλάρια. Μάλιστα υπάρχει και μαξιλάρι με το χαρακτηριστικό μωρό της ταινίας "Baby Boss”, στο οποίο ο τραγουδιστής έχει δώσει τη φωνή του στη μεταγλώτιση.

Ο Πάνος Μουζουράκης στις πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης του, είχε πει: "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση. Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με το σωστό τρόπο. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά…Έχουμε σκεφτεί το όνομα.".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ