Follow us

Ο Ίαν Στρατής μιλά για την κόρη του, Ολίβια: "Τρελαίνομαι. Απολαμβάνω την πατρότητα"

Οι δηλώσεις του Ίαν Στρατής.

MissBloom TEAM
ianstratisunofficial Instagram

Η κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Mega με παρουσιαστή τον Κώστα Τσουρό, "Ακόμα δεν είδες τίποτα" και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη συνάντησαν τον Ίαν Στρατή πρόβες για το musical στο οποίο θα πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής και ηθοποιός αναφέρθηκε στην ενός έτους κόρη του, Ολίβια, η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από έναν χρόνο.

"Είναι ενός έτους, 5 Δεκεμβρίου κλείνει τον έναν χρόνο ζωής. Θέλω πάρα πολύ να έρθει στην παράσταση, αλλά τόσο μικρή, νομίζω θα βαρεθεί πολύ εύκολα. Ελπίζω να έχει ένα ενδιαφέρον και να της κρατήσουμε λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον για την παράσταση. Θέλω να ακούσει και τα τραγούδια.

Τα ακούει βέβαια κάθε μέρα, αλλά θέλω να τα ακούσει και live. Θα είναι όμορφα πιστεύω. Όταν ακούει οποιοδήποτε τραγούδι χορεύει. Τρελαίνομαι. Αφήστε το. Έχει πει τις πρώτες λέξεις, "μαμά”, "μπαμπά”, "γάτα”… και διάφορες άλλες. Και βέβαια απολαμβάνω την πατρότητα. Δε θα μπορούσα να κάνω αλλιώς. Είναι και λίγο αγχωτικό βέβαια, είναι μεγάλο βάρος αλλά θέλω να πιστεύω ότι τα πάμε πολύ καλά σαν γονείς".

Δες εδώ το απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ