Follow us

Ζούσε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν το 1912; Οι θεωρίες συνωμοσίας

Το Tiktok είναι πεπεισμένο ότι η μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας Καρντάσιαν είναι "ταξιδιώτης του χρόνου"

MissBloom TEAM
Kourtney kardashian splash news / ideal image

Η οικογένεια Καρντάσιαν βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο της προσοχής και έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους χρήστες του διαδικτύου με μία νέα φωτογραφία που έγινε viral. Είναι, ίσως, η πρώτη φορά που αυτό έχει γίνει χωρίς τη θέλησή τους, αφού πρόκειται για μία θεωρία συνωμοσίας γύρω από μία φωτογραφία που ανέβασε ένας χρήστης του TikTok.

Oι θαυμαστές της δημοφιλής οικογένειας, είναι πεπεισμένοι ότι η μεγαλύτερη αδερφή των Καρντάσιανς είναι ταξιδιώτης στο χρόνο. Ο λόγος για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η οποία μοιάζει με μία γυναίκα που έζησε το 1912. Ένας χρήστης του TikTok δημοσίευσε μια φωτογραφία από το 1912 που δείχνει μια γυναίκα, η οποία μοιάζει εξαιρετικά με την Αμερικανίδα ριάλιτι σταρ.

Η Καρίνα Νούβο, μια Κουβανή τραγουδίστρια που δημοσίευσε το υλικό, δεν πίστευε στα μάτια της όταν έπεσε πάνω στην φωτογραφία, ενώ ήταν στο σούπερ μάρκετ της περιοχής της. "Ήταν ζωντανή η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν το 1912;", Έγραψε λεζάντα στο TikTok. Και το βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας 3,3 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές.

Συνέχισε την ανάγνωση στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ