Follow us

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Όλα όσα αποκάλυψε η Αφροδίτη Λιάντου.

MissBloom TEAM
aphrodite_liantou Instagram @aphrodite_liantou

Για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Αφροδίτη Λιάντου στην κάμερα της εκπομπής "Γεια σου” και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού. Η ηθοποιός και μουσικός αποκάλυψε μάλιστα πως μαζί με τον σύντροφό της έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και έχουν συγκατοικήσει.

"Στον δεύτερο χρόνο που ήμουν στην Κύπρο, νοικιάσαμε ένα σπίτι εδώ με τον Αλέξανδρο. Στη συγκατοίκηση εκείνος είναι που κάνει υποχωρήσεις. Με βοηθάει πολύ. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο περίπου. Συγκατοικήσαμε πολύ νωρίς, κυρίως λόγω της Κύπρου.

Είχαμε κολλήσει και οι δυο κορονοϊό, ήμασταν έτσι κι αλλιώς μαζί, μας βάλανε μαζί και σε ένα σπίτι για να μην κολλήσουμε τους υπόλοιπους, τα πήγαμε μια χαρά και είπαμε να το δούμε. Γελάμε λίγο με τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη σχέση μας. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είναι ακόμα στα πλάνα μας ένας γάμος.

Δεν είχα προτάσεις για τηλεόραση μετά τη Γη της ελιάς. Δεν ξέρω γιατί. Εγώ δεν έχω ιδέα για τις φήμες που με ήθελαν σε σειρά της ΕΡΤ. Μπορεί και γι’ αυτό να μην έχω δουλειά, γιατί έβγαλαν ότι θα είμαι κάπου. Ούτε καν μου έχει γίνει πρόταση γι’ αυτό. Ούτε πρόταση στη μητέρα μου έγινε. Δεν θα κάνουμε κάτι ακόμα μαζί με τη μητέρα μου, γιατί θα έχουμε πολύ άγχος και οι δύο. Η μητέρα μου μου έλεγε γιατί δεν σπουδάζεις κάτι άλλο;

Δες εδώ το απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ