Follow us

Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου | Η οικογενειακή selfie στην Ολλανδία

Μαζί με την κόρη τους βρέθηκαν η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ελένη Ράντου - Νικολέττα Παπακωνσταντίνου NDP

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχουν διαμορφώσει μια όμορφη οικογένεια, με την μοναχοκόρη τους να είναι η προτεραιότητα για εκείνους.

Η κόρη τους, Νικολέττα, κάνει το μεταπτυχιακό της στα εικαστικά στην Ολλανδία και έτσι η ηθοποιός και ο τραγουδιστής βρήκαν ευκαιρία να πάνε να την δουν από κοντά.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: "Όταν η οικογένεια συναντιέται στη Χαούντα και γιορτάζει τον Άγιο Νικόλαο που εδώ είναι ο Αι Βασίλης τους".

"Με στεναχωρεί που η κόρη μας θέλει να φύγει στο εξωτερικό για να συνεχίσει τις σπουδές της, αλλά τι να κάνω; Θα πηγαίνω και εγώ πιο συχνά στο εξωτερικό" είχε πει ο τραγουδιστής, με την Ελένη Ράντου είπε: "Τη δυσκολέψαμε. Είχε κάποιες στιγμές που αντιδρούσε πολύ. Κάποια στιγμή μου είπε "δεν θέλω να με πηγαίνεις στην παιδική χαρά εσύ, πέφτουν όλοι πάνω σου και χάνω το κέντρο μου”. Εμένα θα με φωτογραφίζουν όταν θα έχω κάνει κάτι σημαντικό εγώ, να με φωτογραφίζουν γιατί εσείς έχετε κάνει κάτι σημαντικό, δεν θα το επιτρέψω ποτέ"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ