Follow us

Γαρυφαλλιά Καληφώνη | Το νέο τρυφερό βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν άφησε αναπάντητο ένα αρνητικό σχόλιο που δέχθηκε για τη σχέση της

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Χρήστος Μάστορας

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ζευγάρι περίπου ενάμιση χρόνο και πλέον το ζευγάρι δεν κρύβεται και ζουν τον έρωτα τους ελεύθεροι.

Διαβάστε Επίσης

Πλέον και οι δύο μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους και μάλιστα, το μοντέλο μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή. Έτσι και πρόσφατα, όταν δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στο TikTok με ένα trend που δείχνεις πόσες ημέρες είσαι σε σχέση.

Οι δυο τους είναι μαζί από την 1η Αυγούστου του 2022, άρα είναι μαζί 492 ημέρες.

καληφώνη

Ωστόσο η ίδια δέχτηκε και ένα σχόλιο-σπόντα από μία χρήστη της πλατφόρμας η οποία της έγραψε: "Είναι που δεν θα έδειχνες ξανά σχέση σου", με την ίδια να απαντά: "Ξέχασα να σου πω ρε. Θα κάνω ότι γουστάρω!".

σχόλιο καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε πει για τον αγαπημένο της ότι: "Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως είναι τόσο πολλά… Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, και έχει αστείρευτο χιούμορ, που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί. Δεν πίστευα στον έρωτα με την πρώτη ματιά ΠΟΤΕ, μέχρι που… το έπαθα! Μπορώ να πω πως δεν ερωτεύομαι συχνά, δεν είμαι δηλαδή αυτό το κορίτσι που λέει συνέχεια "είμαι ερωτευμένη". Αυτός που θα ερωτευτώ θα είναι πραγματικά ξεχωριστός, καθώς –το ομολογώ–, είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος σε αυτό το κομμάτι. Τώρα, το να ερωτευτώ κάποιον σταδιακά, όχι, δεν μου έχει τύχει. Ή love at first sight ή καθόλου!”

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ