Follow us

Sexy η Ρούλα Κορομηλά στον καναπέ της | Η φωτογραφία από το σαλόνι της

Η Ρούλα Κορομηλά ποζάρει στο σαλόνι της

MissBloom TEAM
Ρούλα Κορομηλά NDP

Η Ρούλα Κορομηλά έχει επιστρέψει για τα καλά στην τηλεόραση και έχει αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής "Σπίτι με το Mega”.

Διαβάστε Επίσης

"Η συνεργασία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο "Σπίτι με το Mega” είναι εξαιρετική. Είναι ένας κορυφαίος δημιουργός, είναι ένας καλλιτέχνης που έχει αφήσει τη σφραγίδα του και περιουσία στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας. Είναι από εκείνους που δεν είχα φιλοξενήσει ποτέ στην εκπομπή μου και νιώθω σαν να συνεργαζόμαστε χρόνια με τον Μιχάλη και είναι ευχής έργο να είναι δίπλα μου. Είναι ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνεται τα δώρα της ζωής και έχει μάθει να είναι δοτικός", σημείωσε η Ρούλα Κορομηλά.

Πριν από μερικές ώρες η παρουσιάστρια πόζαρε στον καναπέ του σπιτιού της, με sexy διάθεση. Συγκεκριμένα φόρεσε μαύρο κορμάκι, διχτυωτό καλσόν, μαύρα γυαλιά ηλίου και λευκή γούνα

"Christmas mood! Δοκιμάζοντας ρούχα για τα εορταστικά προγράμματα μας ταυτόχρονα διασκεδάζουμε... Όπως βλέπετε φωτογραφιζόμαστε σαν σταρς του Χόλιγουντ… Η καλή διάθεση και τα πειράγματα πρωτοστατούν….” έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ