Follow us

Εριέττα Κούρκουλου | Η νέα εξομολόγηση για την περιπέτεια με τις διαταραχές της περιόδου

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει μιλήσει πολλές φορές για την υγεία της και όσα έχει περάσει

εριεττα κουρκουλου Instagram/ eriettakourkouloulatsi

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει μιλήσει σε πολλές συνεντεύξεις της για τα προβλήματα που έχει βιώσει στην υγεία της, κυρίως μετά την επιθυμία της να είναι αδύνατη, αλλά και με το πως η ίδια έχει βιώσει τη διαδικασία των εξωσωματικών.

Διαβάστε Επίσης

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση είχε γράψει: "Δεν είχα ποτέ ανασφάλεια με το σώμα μου, παρόλο που δεν θεωρούσα επίσης ποτέ ότι ήταν ιδανικό. Πριν από έναν χρόνο περίπου όμως, όταν ήμουν ακόμα Αμερική, έκανα μια αποτοξίνωση και έχασα πέντε κιλά σε μια εβδομάδα. Ζορίστηκε τόσο ο οργανισμός μου με όλη αυτή την διαδικασία, που μου κόπηκε η περίοδος, αλλά ήμουν πανευτυχής, μιας και το "καινούριο" μου σώμα μου άρεσε πολύ. Κάπως έτσι, ξεκίνησε μια τρέλα με το τι έτρωγα και πόσο, μέχρι που ξεσπούσα και έτρωγα χωρίς όριο και μετά δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Το μετάνιωνα αμέσως και έκλαιγα ώρες ατελείωτες στην αγκαλιά του άντρα μου”

Και συμπλήρωσε: "Δεν με ένοιαζε ούτε η υγεία μου προκειμένου να διατηρηθώ στα κιλά μου. Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός συνειδητοποιώ την τραγικότητα της φάσης αυτής”.

Σε άλλη της εξομολόγησή, η Εριέττα Κούρκουλου είπε: "Ήμουν τόσο σίγουρη ότι ήμουν έγκυος που είχα κανονίσει ακόμα και το πώς θα γίνει η ανακοίνωση. Ξεκίνησα να κάνω τεστ εγκυμοσύνης αλλά έβγαιναν όλα αρνητικά. Μήνες μετά, η περίοδός μου δεν είχε ακόμα επιστρέψει. Αυτό που είχε πάθει λέγεται "Υποθαλαμική Αμηνόρροια”… Κάπως έτσι ξεκίνησε το δικό μας ταξίδι στη διαδρομή της υπογονιμότητας… Κοιτάζοντας πίσω, διαπιστώνω ότι είχα έναν μεγάλο φόβο για την εξωσωματική. Προσπαθούσα να το αποφύγω. Δοκίμασα διάφορες άλλες μεθόδους. Τα φάρμακα που έπαιρνα, είχαν τρομακτικές συνέπειες στη ψυχολογία μου, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού… 1,5 χρόνο μετά αλλάξαμε γιατρό και ξεκινήσαμε προετοιμασία για να κάνουμε σπερματέγχυση”.

Η γνωστή επιχειρηματίας σε πρόσφατη ανάρτησή της, αποκάλυψε ότι η ίδια είχε μπει σε πρόγραμμα με συγκεκριμένη διατροφή για να επανέλθει η περίοδος της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ