Follow us

Βασίλης Κικίλιας | Η φωτογραφία που μοιράστηκε με την Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη στέκεται διακριτικά στο πλευρό του συζύγου της και υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα

τζενη

Πριν λίγες ημέρες ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στην εκδήλωση "Το Όραμα του Εθελοντισμού" του Humanity Greece που έγινε προς τιμήν των εθελοντών. Υπό την σκηνοθεσία του κορυφαίου σκηνοθέτη και χορογράφου, Φωκά Ευαγγελινού η προσφορά των εθελοντών έλαβε θεατρικές διαστάσεις δημιουργώντας ένα ταξίδι στον χρόνο με βιώματα και μαρτυρίες από ανθρώπους όλων των περιοχών που έχουν πληγεί από το 2021 έως και σήμερα.

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν ιδιαίτερα κομψή φορώντας μία ριγέ μάξι φούστα που συνδύασε με σουέντ λαδί ψηλές μπότες και ένα λευκό τοπ με ψηλό λαιμό. Από πάνω φόρεσε μία χακί καμπαρντίνα. Υιοθέτησε το no make up μακιγιάζ τονίζοντας διακριτικά τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Όσο για τα μαλλιά της, ήταν σε πιο κοντό μήκος και το νέο hair look της πήγαινε πολύ.

Βασίλης Κικίλιας | Η φωτογραφία που μοιράστηκε με την Τζένη Μπαλατσινού

Ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκε μία κοινή τους φωτογραφία από την παρουσία τους στη συγκεκριμένη εκδήλωση, γράφοντας: "Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού και παρευρέθηκα στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε εκδήλωση του @humanitygreece, με την @jennybalatsinou.

Στη σκηνή με τους εθελοντές βρέθηκε η @danai_barka και μαζί τους ο μικρός Ακύλας στον ρόλο του δημοσιογράφου, ο οποίος ζήτησε να μου πάρει συνέντευξη. Απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις του και δήλωσα κατηγορηματικά πως "ο εθελοντισμός είναι για να σώζει ζωές”. Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη με τον Ακύλα στο τέλος.

Εθελοντισμός είναι να δίνουμε κάτι από εμάς στον συνάνθρωπό μας. Είναι αλληλεγγύη, είναι κοινωνική υπεραξία! 🙏 @georgia.paraschou".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ