Follow us

Μαριτίνα Ντενίση | Mε σοφιστικέ outfit στο σπίτι της μητέρας της

H νεαρή Μαριτίνα Ντενίση ήταν ιδιαίτερα κομψή, έχοντας δημιουργήσει ένα σοφιστικέ look.

ntenish

Η Μιμή Ντενίση φωτογράφισε την μονάκριβη κόρη της, Μαριτίνα στο σπίτι τους και μοιράστηκε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H νεαρή Μαριτίνα Ντενίση ήταν ιδιαίτερα κομψή, έχοντας δημιουργήσει ένα σοφιστικέ look. Συγκεκριμένα φορούσε ένα ριγέ tailored ψηλόμεσο παντελόνι σε γκρι - καφέ αποχρώσεις που συνδύασε με μία υπέροχη λεπτή καφέ δερμάτινη ζώνη και ένα μαύρο jumper με ψηλό λαιμό. Τα μαύρα μαλλιά της είχε πιάσει μία αλογοουρά και με το χτένισμά της ανέδειξε τους χρυσούς κρίκους που επέλεξε να φορέσει. "Η αγάπη μου", έγραψε η Μιμή Ντενίση στη λεζάντα της.

Μαριτίνα Ντενίση | Mε σοφιστικέ outfit στο σπίτι της μητέρας της

H Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη του Τάσου Ιορδανίδη στην εκπομπή "Μπαμπά-δες" και μίλησε για το γεγονός ότι μεγάλωσε μόνη την κόρη της.

"Δεν μου αρέσει που έχω αναλάβει και τους δυο ρόλους για το μεγάλωμα του παιδιού, αλλά αφού δεν είχαμε μπαμπά… Τι να κάνουμε; Όταν η Μαριτίνα ήταν τεσσάρων χρονών, νομίζω, δεν θυμάμαι τι ακριβώς μου είχε πει εκείνη, της είπα το εξής: "Άκουσε να σου πω. Εμείς μπαμπά δεν έχουμε, και δεν θα αποκτήσουμε αν δεν βρούμε πολύ καλό. Εγώ εδώ έναν χάλια, ίσα - ίσα για να έχεις μπαμπά, δεν θα έχω".Μου είπε, λοιπόν, "ναι μαμά, δεν έχω ανάγκη γιατί έχω εσένα". Οπότε το λύσαμε από πολύ μικρή ηλικία" δήλωσε η Μιμή Ντενίση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ