Follow us

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Matthew Perry λίγο πριν πεθάνει

H Jennifer Aniston αναφέρθηκε στην τελευταία συνομιλία της με τον Matthew Perry

Jennifer Aniston, Matthew Perry Splash News / Ideal Image

Λίγους μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Matthew Perry, η Jennifer Aniston μίλησε για τον συμπρωταγωνιστή της στα "Φιλαράκια” και αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνήσει μαζί του το πρωί λίγο πριν πεθάνει στο τζακούζι του.

Διαβάστε Επίσης

"Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Ξαναέβρισκε τη φόρμα του. Αυτό ξέρω μόνο. Εκείνο το πρωί είχαμε ανταλλάξει μηνύματα. Δεν πονούσε, δεν ζοριζόταν. Ήταν χαρούμενος" είπε αρχικά.

Όπως συνέχισε η ίδια: "Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι ήταν πραγματικά υγιής και προσπαθούσε να είναι υγιής. Προσπαθούσε σκληρά. Ήταν σκληρό καρύδι. Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας λείπει. Φίλε, μας έκανε να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια".

"Ελπίζω να ξέρει ότι τον αγαπούσαν με έναν τρόπο που δεν το είχε πιστέψει ποτέ ο ίδιος… Όταν μιλούσε δημιουργούσε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Ακολουθούσε το δικό του μονοπάτι, με έναν τρόπο. Εμπλούτιζε τη χαρά μας" είπε σε άλλο σημείο η Jennifer Aniston.

Η ηθοποιός είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο με την ανάρτησή που είχε κάνει λίγες ημέρες μετά τον χαμό του ηθοποιού.

Η Jennifer Aniston είχε γράψει: "Αυτό πονάει βαθιά... Το να πρέπει να πούμε αντίο στον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω βιώσει ξανά. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποια φάση της ζωή μας. Απώλεια ζωής ή αγάπης. Το να μπορείς να διαχειριστείς αυτό το πένθος σου επιτρέπει να νιώσεις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης που αγάπησες κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπήσαμε βαθιά. Είμαι μέρος του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι έξι μας".

"Αυτή ήταν η οικογένεια που επιλέξαμε και άλλαξε για πάντα το ποιοι ήμασταν και ποιο μονοπάτι θα ακολουθούσαμε. Για τον Matty, ήξερε ότι αγαπούσε να κάνει τους άλλους να γελούν. Και όπως έλεγε στον εαυτό του, αν δεν άκουγε το γέλιο σκεφτόταν ότι θα πέθαινε. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόνταν από αυτό. Και πέτυχε στο να κάνει απλά αυτό. Μας έκανε όλους να γελάμε. Και να γελάμε πολύ" σημείωσε η ηθοποιός δείχνοντας κι ένα από τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει με τον Matthew Perry."Τις τελευταίε εβδομάδες, στέλνουμε τα μηνύματά μας ο ένας στον άλλον. γελάμε και κλαίμε και μετά γελάμε ξανά. Θα τα κρατάω πάντα και για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα" εξηγεί.

"Matty, σε αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι είσαι απόλυτα ήρεμος και δεν πονάς τώρα. Σου μιλάω κάθε μέρα... Κάποιες φορές σχεδόν σε ακούω να λες: θα μπορούσε να είναι πιο τρελό; ('could you BE any crazier?) Ξεκουράσου μικρέ μου αδερφέ. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα" κατέληξε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ