Follow us

Ημέρες θλίψης για την οικογένεια της Μαρί Σαντάλ και του πρίγκιπα Παύλου

Δεν ήταν το μοναδικό γεγονός που τους αναστάτωσε

ΜΑΡΙΣΑΝΤΑΛ

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έχουν μεγάλη αγάπη στα σκυλάκια που θεωρούν μέλη της οικογένειάς τους. Την αγάπη τους για τα ζώα έχουν μεταδώσει στα πέντε παιδιά τους, την 26χρονη Ολυμπία, τον 24χρονο Κωνσταντίνο, τον 22χρονο Οδυσσέα, τον 18χονο Οδυσσέα και τον 14χρονο Αριστείδη.

Ημέρες θλίψης για την οικογένεια της Μαρί Σαντάλ και του πρίγκιπα Παύλου

Δύο από τα πιο γνωστά σκυλάκια της οικογένειας ήταν τα, Ακίλα και Στορμ. Δυστυχώς όμως το σκυλάκι Στορμ πέθανε και η οικογένεια βιώνει την απώλεια του αγαπημένου κατοικίδιου. Το δυσάρεστο νέο γνωστοποίησε ο Αχιλλέας που το αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στο Instagram. "RIP γλυκό μου", έγραψε ο Αχιλλέας.

Η απώλειά του σίγουρα τους στεναχώρησε αυτή τη γιορτινή περίοδο που διανύουμε. Αλλά δεν ήταν το μοναδικό γεγονός που τους αναστάτωσε καθώς πριν από δύο εβδομάδες ο Παύλος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι του. "Ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό ενδιαφέρον και τις ευχές σας! Πριν από μία εβδομάδα υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς στο Λονδίνο. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής αλλά δεν επιτρέπεται να ταξιδέψω για κάποιο διάστημα. Ευχές σε όλους, ευτυχισμένα Χριστούγεννα και καλές γιορτές", έγραψε στη σχετική ανάρτησή του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ