Follow us

Κλέλια Ρένεση | Το ιδιαίτερο μήνυμά της για τον έρωτα

Η Κλέλια Ρένεση μοιράστηκε τις σκέψεις της στο Instagram σχετικά με τον έρωτα

Κλέλια Ρένεση

Η Κλέλια Ρένεση πήγε για πεζοπορία και τότε μάλλον έκανε κάποιες σκέψεις, τις οποίες και θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τη φύση και έγραψε: "Μην πέφτετε στους έρωτες σαν νταμιτζάνα σε ελεύθερη πτώση, περιμένοντας ο θεός του ρομάντζου να σας σώσει απ το σίγουρο στραπάτσο. Μην ρίχνεστε στη μάχη "της δικαιοσύνης" χωρίς να μπορείτε να διακρίνετε πίσω απ την ομίχλη, απλά για να πείτε πως "κάτι κάνατε κ σήμερα". Μην αρπάζετε φωτιά σαν σπιρτακια στο σπιρτόκουτο, μοιραία αναφλεγόμενα επειδή το να είναι δίπλα στο άλλο για να μην κρυώνει”.

Και κατέληξε λέγοντας: "Μην συμπερασματολογειτε ακατάπαυστα για εξωτερικά κ αλλονων δρώμενα , την στιγμή που δυσκολεύεστε να ερμηνεύσετε έστω το ένα δέκατο της δικής σας συμπεριφοράς κ δράσης. Να είστε φτερό που χαϊδεύει, πριν πιάσει. Μίλια που πίνεται σαν δροσερό νερό πριν φωνάξει. Να βλέπετε κ λίγο, μην κοιτάτε μόνο. Με αγάπη”.

Η Κλέλια Ρένεση πρόσφατα είχε αναφερθεί στον πατέρα της κόρης της, λέγοντας: "Δεν απαντάω ποτέ για τον πατέρα της κόρης μου. Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα, γιατί εδώ στην Ελλάδα όλοι βγάζουν δικά τους συμπεράσματα. Το πρώτο εξάμηνο της εγκυμοσύνης έγραφαν ότι εγώ είμαι με τον σύντροφό μου, Μάνου Τσάο και κάνουμε παιδί και παντρευόμαστε. Γέλασα πάρα πολύ. Δεν αντιδρούσα μέχρι ένα σημείο. Ανακοίνωσα τη γέννηση του παιδιού μου, ήμουν και σε ένα σίριαλ με απήχηση και φούσκωνε η κοιλιά. Οπότε κάποια στιγμή αρχίζουν να λένε ότι ο Μανού είναι ο πατέρας του παιδιού μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ