Follow us

Γιάννα Τερζή | Εξηγεί γιατί αποκαλύψε το πρόβλημα της υγείας της

Η Γιάννα Τερζή σε μία νέα ανάρτησή για την περιπέτεια της υγείας της

Γιάννα Τερζή @yiannaterzi

Η Γιάννα Τερζή πριν από μερικές εβδομάδες δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από τρία χρόνια, όταν και διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό.

Διαβάστε Επίσης

Το βράδυ της Δευτέρας, η τραγουδίστρια και κόρη του Πασχάλη Τερζή έγραψε στο Instagram ότι: "Αποκάλυψα την προσωπική περιπέτεια που πέρασα πριν περίπου 3 χρόνια για πολλούς λόγους, με κυριότερο το να προσθέσω κι εγώ, εδώ online, κάτι ελάχιστο, μικρούλι στη διαδικασία που έχουν ξεκινήσει άλλοι πριν απο μένα και τους θαυμάζω πολύ γι’ αυτό. Το να μοιραζόμαστε καταστάσεις δύσκολες που μπορεί να μας φέρουν πιο κοντά, που μπορεί να μας κάνουν να ανταλλάξουμε μεταξύ μας πληροφορίες πολύτιμες. Που μπορεί να γίνουμε η αφορμή ενός κύματος αγάπης και φροντίδας ο ένας για τον άλλο”.

Και συμπλήρωσε ότι: "Υπάρχουν τόσα μα τόσα πολλά εκεί έξω που σκοπό έχουν να μας κάνουν να απομακρυνόμαστε, να βρίσκουμε λόγους να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον καχύποπτα, ανταγωνιστικά. Φαίνεται να χάνουμε όλο και περισσότερο την ανθρωπιά μας, την ενσυναίσθηση, την ουσία μας, το λόγο της ύπαρξής μας. Κι όμως είμαστε εδώ για να βοηθάμε. Να στηρίζουμε. Να μοιραζόμαστε. Να βρίσκουμε τρόπους αληθινούς ώστε να κάνουμε τους δεσμούς μεταξύ μας πιο δυνατούς. Να μαλακώνουν τα πρόσωπα. Να εμπιστευόμαστε λίγο περισσότερο τις προθέσεις. Έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα εκεί έξω. Κι όσο πιο πολύ αγριεύουν, τόσο πιο πολύ έχω ανάγκη να πιστεύω στο καλό”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ