Follow us

Τζένη Καζάκου | Οι γονείς της στο πλευρό της στην κινηματογραφική της πρεμιέρα

Η 24χρονη ηθοποιός ήταν χαμογελαστή στην πρεμιέρα της πρώτης της ταινίας και είχε στο πλευρό της, τους γονείς της, Κωνσταντίνο και Τάνια Τρύπη.

MissBloom TEAM
τζενηκαζακου

Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έκανε η Τζένη Καζάκου με το ρόλο της "Εμινέ" στην ταινία "Καπετάν Μιχάλης" στον κινηματογράφο "Δαναός". Η 24χρονη ηθοποιός ήταν χαμογελαστή στην πρεμιέρα της πρώτης της ταινίας και είχε στο πλευρό της, τους γονείς της, Κωνσταντίνο και Τάνια Τρύπη.

Τζένη Καζάκου | Οι γονείς της στο πλευρό της στην κινηματογραφική της πρεμιέρα

Η Τζένη Καζάκου με αφορμή τη συμμετοχή της στην ταινία είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη στο Μiss Bloom και στη Γεωργία Παπαδημητρίου. "Για εμένα όλοι οι ρόλοι έχουν μία δυσκολία. Γιατί αντιπροσωπεύεις ψυχές και ανθρώπους που είτε δεν υπήρξαν ποτέ είτε υπήρξαν στο παρελθόν. Αισθάνομαι ότι έχω ευθύνη απέναντι τους. Να τους υποστηρίξω, να τους αγαπήσω και να τους δώσω μία μορφή για να ακουστούν οι ιστορίες του. Την Εμινέ την αγάπησα γιατί είναι μία γυναίκα πιο μπροστά από την εποχή της. Προσπαθεί να επιβιώσει σε μία κοινωνία που δεν της αφήνει περιθώριο . Ο τρόπος που έχει βρει να το κάνει δεν σημαίνει ότι είναι ο πιο σωστός, αλλά υπάρχουν στοιχεία και σκηνές στην ταινία που δείχνουν ότι κάτι κρύβεται πίσω από τις πράξεις της. Είναι βασανισμένη και εκείνη. Ο πατέρας της την είχε πουλήσει χωρίς να θέλει. Σε έναν άντρα που δεν ήθελε. Έφυγε από έναν τόπο που οι γυναίκες ήταν Αμαζόνες για να πάει σε έναν άλλο και να είναι περιορισμένη", δήλωσε η Τζένη Καζάκου για το ρόλο της στην ταινία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ