Follow us

Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει τα πιο λαμπερά outfits και make up looks για τις γιορτές

Πώς θα αναδείξεις την πιο glam πλευρά του εαυτού σου;

MissBloom TEAM
κατερίνα ευαγγελινού

Διανύουμε την ομορφότερη εποχή του χρόνου, δηλαδή τα Χριστούγεννα και ο στόχος μας είναι ένας. Να αναδείξουμε τη glam πλευρά του εαυτού μας, δημιουργώντας outfits και make up looks που ανταποκρίνονται στον festive χαρακτήρα της περιόδου. Άλλωστε, όσο περισσότερο πλησιάζουμε στις γιορτές τόσο περισσότερα καλέσματα έχουμε για χριστουγεννιάτικα parties, ανταλλαγές δώρων και εν γένει συναντήσεις με τους αγαπημένους μας. Κάπως έτσι λοιπόν, ως γυναίκες που αγαπούν το προσεγμένο στιλ έχουμε έναν σημαντικό στόχο. Να εμπλουτίσουμε δηλαδή τη γκαρνταρόμπα και το vanity μας με τα απαραίτητα glam ρούχα, αλλά και τα προϊόντα μακιγιάζ, που θα χαρίσουν έξτρα λάμψη στο πρόσωπό μας.

Πολύτιμη βοήθεια στη δημιουργία των looks που θα φορέσουμε φέτος τις γιορτές είναι η έμπνευση που προσφέρουν οι αγαπημένες μας fashionistas. Η Κατερίνα Ευαγγελινού μάλιστα φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το Missbloom, προτείνοντας τρία outfits που φέρουν την υπογραφή της Bill Cost και make up looks με προϊόντα από από τις νέες συλλογές της Erre Due, που μπορείς πολύ εύκολα να αντιγράψεις.

Για το χριστουγεννιάτικο party

Είτε έχεις κανονίσει μία έξοδο με τις φίλες σου είτε σε έχουν καλέσει σε κάποιο χριστουγεννιάτικο party, το σίγουρο είναι πως οι παγιέτες θα σε βοηθήσουν να λάμψεις ακόμα περισσότερο. Η Κατερίνα Ευαγγελινού μάλιστα μας δείχνει τον πιο chic τρόπο για να τις φορέσουμε. Πιο συγκεκριμένα, έχει συνδυάσει ένα μαύρο velvet σακάκι με mini sequin φούστα σε ασημί χρώμα. Ο συνδυασμός του βελούδου με τις παγιέτες δημιουργούν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο σοφιστικέ και party style.

Η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει τα πιο λαμπερά outfits και make up looks για τις γιορτές

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να προσθέσεις περισσότερα glam κομμάτια στη γκαρνταρόμπα σου, η νέα συλλογή της Bill Cost προσφέρει μεγάλη ποικίλια από glittery κομμάτια με παγιέτα, metallics και βελούδο.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Όσον αφορά το μακιγιάζ των Χριστουγέννων τώρα, οι επιλογές σου δεν είναι μόνο το ασημί ή το χρυσό, όπως πιθανόν νομίζεις. Στις νέες συλλογές Fall/Winter 2023-24, Cosmos και Glitter Gala, της Erre Due θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να λάμψεις (ακόμα περισσότερο).

Erre Due

Η Κατερίνα Ευαγγελινού επιστράτευσε την αγαπημένη της ιριδίζουσα ροζ σκιά, Starlight Eye Shadow 451, την οποία κι εφάρμοσε σε όλο το κινητό βλέφαρο, για να δώσει λάμψη στο βλέμμα της, ενώ χάρισε την απαραίτητη ένταση που απαιτεί η περίσταση κάνοντας wings με μαύρο Extreme Lasting Black Eye Marker 24hrs. Στη συνέχεια εφάρμοσε την Xcess 3D Mascara στην απόχρωση 01 Black χτίζοντας ένα έντονο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες της.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Το υπόλοιπο μακιγιάζ της κινήθηκε κι αυτό σε ροζ αποχρώσεις, με τα ζυγωματικά της να τονίζονται με την Glam Touch All-over Palette 502 (blusher & highlighter) που χάρισε ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπό της, και τα χείλη της με το Crystal Lip Gloss στην απόχρωση 100 για λαμπερό glittery φινίρισμα.

Οι λάμψεις βέβαια δεν περιορίστηκαν μόνο στα μάτια και τα χείλη. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του makeup look της ήταν η Starlight Powder στην απόχρωση 350 Uncharted moon, highlighter για λαμπερό αποτέλεσμα που διαρκεί.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Η Κατερίνα Ευαγγελινού εφάρμοσε την πούδρα λάμψης all-over 2-σε-1 για πρόσωπο και σώμα, Starlight Powder 350 της Erre Due, ψηλά στα ζυγωματικά της, το κόκκαλο του φρυδιού και την άκρη της μύτης για να πετύχει ένα all over glowy αποτέλεσμα, που -fun fact!- "γράφει" υπέροχα στις φωτογραφίες με φλας.

Για το εορταστικό brunch

Εάν αγαπάς τα Χριστούγεννα, ωστόσο είσαι fan της minimal αισθητικής, υπάρχει τρόπος για να ντυθείς γιορτινά χωρίς να κάνεις την παραμικρή έκπτωση στο προσωπικό στιλ σου. Η Κατερίνα Ευαγγελινού δημιούργησε μάλιστα ένα κομψό σύνολο, με κομμάτια από τη νέα συλλογή της Bill Cost, το οποίο είναι ιδανικό για festive chic περιστάσεις και θα σε πείσει. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε ένα glittery γκρι top με μία λευκή ψηλόμεση παντελόνα σε loose γραμμή και ολοκλήρωσε το look της με ένα γκρι παλτό και ασημί metallic γόβες.

Extra Styling Tip: Ένα glittery top όπως αυτό της Κατερίνας Ευαγγελινού, το οποίο θα βρεις στη Bill Cost ταιριάζει τέλεια ακόμα και με το αγαπημένο σου τζιν και flat παπούτσια.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Το smokey μακιγιάζ των ματιών της κινήθηκε σε dark green κι
ασημί αποχρώσεις με την Glam Touch Eye Shadow Palette 550. To βλέμμα της απέκτησε βάθος χάρη στην dark green σκιά που εφαρμόστηκε στην κόγχη, ενώ η απαραίτητη λάμψη δόθηκε με την εφαρμογή της ανοιχτόχρωμης satin σκιάς στην εσωτερική γωνία.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Η βάση ήταν λαμπερή κι απόλυτα αψεγάδιαστη, ενώ η τελική πινελιά δόθηκε με το Crystal Lip Gloss στην απόχρωση 100 της Erre Due με glittery φινίρισμα για μοναδική λάμψη, πλούσιο όγκο κι ενυδάτωση στα χείλη, με την Κατερίνα Ευαγγελινού να υιοθετεί έτσι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μακιγιάζ της χρονιάς.

Για το ρεβεγιόν

Το αποκορύφωμα του party dressing είναι το look που θα επιλέξεις να φορέσεις για να υποδεχτείς το νέο έτος. Σε περίπτωση λοιπόν που χρειάζεσαι περισσότερη στιλιστική έμπνευση ώστε να καλωσορίσεις το 2024, η Κατερίνα Ευαγγελινού προτείνει το ιδανικό combo. Πιο συγκεκριμένα, η fashion lover δημιούργησε ένα total black σύνολο, συνδυάζοντας ένα mini μαύρο φόρεμα με μακριά μανίκια σε velvet ύφασμα με ένα sequin παλτό.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Το little black dress είναι πάντα η πιο κομψή επιλογή που μπορείς να κάνεις, όποια κι αν είναι η περίσταση. Φέτος ωστόσο, αξίζει να αναδείξεις την πιο glam πλευρά σου με ένα παλτό με παγιέτες.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Γιορτές χωρίς κόκκινο κραγιόν, δεν είναι απλά γιορτές. Η Κατερίνα Ευαγγελινού έδωσε το απαραίτητο pop of colour στην total black εμφάνισή της, "ντύνοντας" τα χείλη της με το Full Color Lipstick της Erre Due στην απόχρωση 419, ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν, που έκανε το χαμογέλό της να δείχνει πολύ λαμπερό και τη συνολική εμφάνισή της extra glam. Το συγκεκριμένο κραγιόν φροντίζει επίσης τα χείλη και προσφέρει πλούσιο όγκο, χάρη στο υαλουρονικό οξύ στη σύνθεσή του.

Κατερίνα Ευαγγελινού

Το ρεβεγιόν είναι μία από τις λίγες στιγμές μέσα στη χρονιά που το μακιγιάζ σου μπορεί να δείχνει όσο extra επιθυμείς. Ακολούθησε λοιπόν το παράδειγμα της Κατερίνας Ευαγγελινού κι αντί να συνδυάσεις τα κόκκινα χείλη με κλασικά eyeliner wings, όπως θα κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, υιοθέτησε ένα χρυσό smokey eye look με την Glam Touch Eye Shadow Palette 551 έτσι ώστε να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Βρες όλα τα προϊόντα Erre Due στο www.erreduemakeup.com/el

Οι συλλογές Bill Cost είναι διαθέσιμες στα ομώνυμα καταστήματα και Corners σε Ελλάδα & Κύπρο και στο billcost.gr.

Ακολούθησε την Bill Cost @IG https://www.instagram.com/billcostfashion/ και @FB https://www.facebook.com/billcostfashion/.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ