Follow us

Δανάη Μπάρκα: "Με τρομάζει περισσότερο απ’ όλα ο άνθρωπος"

Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε κάποιες σκέψεις στο Instagram

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα @danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα δημοσιεύει αρκετά συχνά ορισμένες σκέψεις της στο Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Στο πρόσφατο post της αναφέρθηκε στο τι την τρομάζει, τονίζοντας πως οι άνθρωποι την φοβίζουν και επεξήγησε ποια είδη ανθρώπου.

Συγκεκριμένα στο συνοδευτικό μήνυμα έγραψε: "Τι σας τρομάζει στην ζωή; Το έχετε σκεφτεί; Εμένα με τρομάζει περισσότερο απ’ όλα ο άνθρωπος.Όχι ο οποιοσδήποτε ανθρωπος..

Με τρομάζει ο αδίστακτος άνθρωπος που δεν έχει φραγμούς & όρια. Με τρομάζει ο άνθρωπος που δεν ελέγχει τον εαυτό του όταν τον καταβάλουν αρνητικά συναισθήματα. Με τρομάζει ο άνθρωπος που σπέρνει σκοτεινά συναισθήματα στον ίδιο και στους άλλους. Με τρομάζει ο άνθρωπος που δεν κάνει παρέα με τον εαυτό του . Με τρομάζει ο άνθρωπος που θεωρεί ότι όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω του. Με τρομάζει ο άνθρωπος που δεν σέβεται τους διπλανούς του και εκθέτει ανεπανόρθωτα καταστάσεις και στιγμές που δεν θα έπρεπε. Με τρομάζει ο άνθρωπος που ζει μόνο για τα κουτσομπολιά. Με τρομάζει ο άνθρωπος που πατάει επι πτωμάτων για να επιτευχθεί ένας στόχος του δίχως να λογαριάζει λογική. Με τρομάζει ο άνθρωπος που θεωρεί ότι είναι όλοι κατώτεροι του. Με τρομάζει ο άνθρωπος που δεν έχει αληθινούς φίλους γύρω του και ζει σε μια ψεύτικη δίκη του(σ) πραγματικότητα. Με τρομάζει ο άνθρωπος που δεν έχει ανθρωπιά. Με τρομάζει ο άνθρωπος που δεν έχει συναισθήματα. Με τρομάζει ο τοξικός ανθρωπος. Με τρομάζει ο άνθρωπος που πλάθει ιστορίες απ’το μυαλό του,και λεέι ψέματα. Με τρομάζει ο άνθρωπος που έχει εμμονές. Με τρομάζει αυτός ο απ-άνθρωπος που έχει τα παραπάνω στοιχεία.

Αλλά ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ όταν συναντάς και τους άλλους..εκείνους τους ωραίους ανθρώπους που θέλουν το χαμόγελο,την χαρά,την ενότητα,την διακριτικότητα,το κέφι,τα ταξίδια,την ηρεμία αλλά και την ωραία τρέλα…τις παρεες,τις αγκαλιές,την ευγένεια,το χιούμορ,τα γέλια και την ανεμελιά. Αυτούς να κρατάμε..όσο δύσκολο και να είναι.

Όσο όμως κι αν τρομάζω κάποιες φορές,βλέπω πως η ζωή βάζει τα πράγματα στην θέση που πρέπει..αργά ή γρηγορα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ