Follow us

Τζένη Καρέζη | Η φωτογράφισή της στο σπίτι της στο Χίλτον τον χειμώνα του 76'

Η Τζένη Καρέζη σε μία σπάνια φωτογράφιση - "Εμείς πάντα επιθυμούμε να μένουμε σπίτι μας", είχε δηλώσει η αξέχαστη σταρ

TZENH

Στην Τζένη Καρέζη αφότου γνώρισε τον Κώστα Καζάκο δεν της άρεσαν οι κοσμικότητες. Η ίδια είχε πει ότι προτιμούσε να μένει στο σπίτι της στα Ιλίσια με τον Κώστα και τον Κωνσταντίνο και καλούς φίλους. "Εμείς επιθυμούμε πάντα να μένουμε στο σπίτι μας. Δεν μας κάνει κέφι να βγούμε και να τριγυρίζουμε τις νύχτες. Μας αρέσει να μένουμε ώρες εδώ. Να κουβεντιάζουμε για τη δουλειά μας και την οικογένειά μας. Δεν μπορείς να φανταστείς, το τι παίρνει ο ένας από τον άλλον διαρκώς, έτσι. Είναι χαρά Θεού, το να μπορείς να μένεις στο αγαπημένο στο σπιτικό, στην φιλόξενη ζεστασιά του", έλεγε.

Όσο για τις αγαπημένες της ασχολίες στο σπίτι είπε: "Μου αρέσει να γράφω, να κάνω μεταφράσεις, να διαβάζω. Όποτε έχω χρόνο ασχολούμαι με το σπίτι, αλλά δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο γιατί δουλεύουμε συνεχώς. Μου αρέσει να μαγειρεύω και μάλιστα όταν το κάνω, το κάνω νόστιμα! Μου αρέσει το σπίτι μου, να έρχονται φίλοι στο σπίτι μου. Να τους μαγειρεύω".

Μία σπάνια φωτογραφία της μεγάλης πρωταγωνίστριας είδε το φως της δημοσιότητας από φωτογράφιση που είχε κάνει στο σπίτι της στα τέλη της δεκαετίας του 70'. Η Τζένη είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό της εποχής Φαντάζιο και στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε δηλώσει: ""Τί θα πει σταρ, είδωλο! Τί συμβολίζουν αυτές οι λέξεις τώρα πια; Αλλά και αν δεχτούμε ότι υπάρχουν τέτοια πρόσωπα, είναι τόσο εφήμερη η ύπαρξη τους. Ίσως ακριβώς επειδή στηρίζονται κατά μεγάλος μέρος στην μυθοποίηση και τo χάρτινο φωτοστέφανο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ