Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο - και μοιράζεται μερικές σκέψεις της στις 4 το πρωί

Τα χιουμοριστικά βίντεο σχετικά με το πώς κατάφερε να διατηρήσει "σώο και αβλαβές" το δέντρο της.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη @mairiboo

Με μια εικόνα και δύο βίντεο στα Instagram stories της μας καληνύχτισε (ή μάλλον, μας καλημέρισε) η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έμεινε ξύπνια μέχρι τις 4 το ξημέρωμα του Σαββάτου θέλοντας να απαντήσει σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων σχετικά με το... Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μαίρη Συνατσάκη | Οι πρώτες εικόνες από το νέο της σπίτι

Πιο συγκεκριμένα, η Mairiboo δέχθηκε πολλές ερωτήσεις αλλά και σχόλια θαυμασμού σχετικά με την πρωτότυπη, όπως τη χαρακτήρισαν, ιδέα της να στολίσει το δέντρο με χνουδωτές και όχι γυάλινες μπάλες. Έτσι, η ίδια θέλησε να εξηγήσει στους followers της ότι δεν επρόκειτο για κάποια ιδέα που είχε αλλά πιο πολύ για μια ευέλικτη λύση που σκέφτηκε ώστε να μην καταστραφεί το δέντρο από την κόρη (αλλά και τη γάτα της). Γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά, "το σπίτι είναι διαφορετικά διακοσμημένο όταν μένουν σε αυτό ενήλικες απ' ό,τι όταν μένουν μικρά παιδιά και κατοικίδια".

Επίσης, σχολίασε με χιούμορ ότι οι συγκεκριμένες χνουδωτές (και άκακες) μπάλες την "έσωσαν" κυριολεκτικά αφού δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για το αν θα τραυματιστεί κάποιος, αν θα πρέπει να μαζέψει μικροκομματάκια από τις μπάλες, ούτε αν θα γυρίσει το δέντρο ανάποδα. Τέλος, έκανε πλάκα με το πώς θα είναι το δέντρο τους του χρόνου.

Δες αναλυτικότερα στα παρακάτω:

Η Μαίρη Συνατσάκη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο - και μοιράζεται μερικές σκέψεις της στις 4 το πρωί
δεντρο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ