Follow us

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου | Μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της - "Φοβήθηκα πάρα πολύ"

Η γνωστή μαγείρισσα "λύγισε" στην κάμερα, αποκαλύπτοντας ότι δεν μίλησε ποτέ για την περιπέτεια υγείας της.

MissBloom TEAM
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Ακόμα δεν είδες τίποτα” μίλησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία αναφέρθηκε για πώτη φορά σε ένα θέμα υγείας που την είχε φοβήσει στο παρελθόν - και για το οποίο αποφεύγει να μιλάει ακόμα και μέχρι σήμερα.

Μαρία Σολωμού | "Οι σχέσεις προκύπτουν - με τον Μάριο Αθανασίου λέγαμε θα δούμε πώς θα πάει και τελικά έμεινα έγκυος"

Αναλυτικότερα όλα όσα δήλωσε:

"Πάντα είμαι αισιόδοξη. Ακόμη και στα πιο δύσκολά μου, στα πολύ δύσκολά μου που κινδύνεψα κιόλας, πάντα ήμουν αισιόδοξη και κοιτούσα μπροστά. Ο Θεός με βοήθησε και ξεπέρασα τα προβλήματα", είπε αρχικά.

"Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας πριν από αρκετά χρόνια, που εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ. Τη δύναμη σου τη δίνει το μέσα σου, πρέπει να τη βρεις αλλιώς δεν γίνεται. Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες. Και ήταν ένα θέμα υγείας που, αν πέσεις ψυχολογικά, επιδεινώνεται η κατάσταση. Οπότε θα ‘πρεπε ή να δω φως μπροστά μου ή να πέσω στα πατώματα και να χτυπιέμαι.

Βρήκα τη δύναμη μέσα μου, είπα: "όχι, δεν θα το βάλω κάτω”. Και τελείωσε, πέρασε.

Είχα δίπλα μου φίλους που είναι αδέλφια και την οικογένειά μου. Μία φίλη μου ήρθε στο εξωτερικό μαζί μου για να μου συμπαρασταθεί σε εκείνη την πολύ δύσκολη στιγμή… τώρα λέω κάτι που δεν το ‘χω πει στη ζωή μου ποτέ, να ξέρεις. Δεν έχω μιλήσει για αυτό το πράγμα ποτέ και δεν θέλω να μιλήσω άλλο… Αλεξάνδρα μου, σ’ αγαπώ", εξομολογήθηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου | Μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της - "Φοβήθηκα πάρα πολύ"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ