Follow us

Η Έλενα Τοπαλίδου για την πιρουέτα της στην εκκλησία | " Δεν ήξερα ότι θα γίνει θέμα"

Η ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς σήμαινε για την ίδια αυτή η κίνηση.

MissBloom TEAM
Έλενα Τοπαλίδου - Νίκος Κουρής NDP

Η Έλενα Τοπαλίδου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν λίγες μέρες με τον επί 18 χρόνια σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Νίκο Κουρή, σε μια τελετή που συζητήθηκε πολύ (και ποικιλοτρόπως). Πιο συγκεκριμένα, πολλοί σχολίασαν το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου η χορεύτρια και ηθοποιός σήκωσε το πόδι της σε μια χορευτική κίνηση σαν πιρουέτα. Η ηθοποιός τοποθετήθηκε και εξήγησε το τι ακριβώς σήμαινε αυτή η κίνηση - η οποία δεν ήταν χορευτική για την ίδια αλλά άκρως συμβολική - μέσω της εκπομπής "Γεια Σου".

Η ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου για τα σχόλια για τη γαμήλια χορευτική της φιγούρα

Αναλυτικότερα...

"Πραγματικά στις εκπομπές λένε ό,τι θέλουν, αλλά δεν τους αδικώ γιατί δεν γνωρίζουν από χορό. Ήξερα ότι έγινε μεγάλη αναπαραγωγή για τον γάμο μας, αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει θέμα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη που είχα δίπλα μου τον γιο μου και τον άντρα μου αυτή την ημέρα.

Ήταν ένας πολύ χαρούμενος γάμος με πολλή αγάπη και χιούμορ. Την ώρα που είπε ο ιερέας "Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα”, χωρίς να το σχεδιάσω, μου βγήκε μία αυθόρμητη κίνηση. Δεν ήταν πιρουέτα, όπως είπαν πολλοί. Ήταν μια συμβολική κίνηση. Σαν ένα φτερό που αγκάλιαζε τον Νίκο. Απλά σήκωσα το πόδι πολύ ψηλά και φάνηκε σαν πιρουέτα. Όλοι γέλασαν αυτή τη στιγμή, ακόμη και οι ιερείς. Μετά τον γάμο θέλω να αποτραβηχτώ, έχω ανάγκη να ηρεμήσω λίγο" τόνισε η Έλενα Τοπαλίδου.

Δες το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Η Έλενα Τοπαλίδου για την πιρουέτα της στην εκκλησία | " Δεν ήξερα ότι θα γίνει θέμα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ