Follow us

Δήμητρα Κούστα | Με μίνι και λαμπερό σιθρού τοπ στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση

κουστα

Ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα έχουν μία μεγάλη φιλία με την Άννα Βίσση. Πρόσφατα, ο εφοπλιστής και η σύζυγός του, ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη μαζί με την Ελληνίδα σταρ και τον επιχειρηματία Χρύσανθο Πανά και γιόρτασαν τα γενέθλια της Σοφίας Καρβέλα, σε μία κλειστή οικογενειακή γιορτή.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την πρεμιέρα της Άννας Βίσση στο Hotel Eρμού. Ο Ηλίας Ψινάκης μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες. Σε μία από αυτές, είναι μαζί με την Ανίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα, ενώ σε μία άλλη, ποζάρει με τη Δήμητρα Κούστα και τον Χρύσανθο Πανά. Η Δήμητρα Κούστα φαίνεται να φοράει ένα λαμπερό τοπ με ένα μαύρο μίνι και ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα. Το μακιγιάζ της τόνιζε τα μάτια της και έδινε λάμψη στα χείλη της.

"Στην πρεμιέρα της υπέροχης Άννας Βίσση. Κάθε χρόνο και καλύτερη! Μας καθήλωσε με την εμφάνιση της στη σκηνή. Απίστευτη και ταλαντούχα, super star! Την απολαύσαμε με τους καλούς μου φίλους @belita_private @chrysanthospanas @karvelas_unofficial και @annita.pania", έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης στη λεζάντα του.

Δήμητρα Κούστα | Με μίνι και λαμπερό σιθρού τοπ στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ