Follow us

Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση

Η Άννα Βίσση έκανε πρεμιέρα και εκεί βρέθηκαν ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια για να την στηρίξουν

MissBloom TEAM
Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια NDP

Πρεμιέρα έκανε αυτό το Σαββατοκύριακο η Άννα Βίσση στο "Hotel Ερμού” και φυσικά από το πλάι της δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Όπως αποκάλυψε στο Instagram του ο Ηλίας Ψινάκης, στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε τόσο ο Νίκος Καρβέλας, όσο και η πρώην σύζυγός του, Αννίτα Πάνια. Η τραγουδίστρια και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έχουν άψογες σχέσεις και έχουν καταφέρει να έχουν την ίδια σχέση και με την παρουσιάστρια.

Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση

Η Αννίτα Πάνια σε μια τηλεοπτική συνάντηση που είχε με την Άννα Βίσση είπε: "Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί, χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση δεν έχω χωρίσει”

Μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι πίσω από τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα κρυβόταν η Άννα Βίσση. "Θέλω να σου θυμίσω κάτι. Εμφανίζεται στο σπίτι και μου έφερε κάτι βέρες, που αγόρασες εσύ και λέω τι είναι αυτό πανηγύρι που μου ετοιμάζουν; Ήταν και τεράστιες και μου λέει να στην φορέσω για να παντρευτούμε και το πήραμε με την Αννούλα. Μετά έγινε του κουτρούλη ο γάμος, που στον γάμο μου παντρευόσουν πιο πολύ εσύ παρά εγώ. Εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου, ένιωθα τόσο κομπλεξικά και χάλια με αυτό. Με ενοχλούσαν και τα παπούτσια και αισθανόμουν ότι ήμουν κάτι ντυμένη. Η Άννα να τραγουδά και να χαίρεται τόσο με αυτό που μου συμβαίνει. Κι η Σοφία τρελαμένη κι έλεγα γιατί να μου συμβαίνει αυτό; Το ήθελα μέσα μου αλλά πιο πολύ νιώθω ότι παντρεύτηκα εσένα παρά τον Νίκο”, περιέγραψε η παρουσιάστρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ