Follow us

Τα πιο εντυπωσιακά στολισμένα σπίτια των επωνύμων

Στιγμές αγάπης

Βάσια Κωσταρά @vassia_kostara

Οι πιο εορταστικές ημέρες του χρόνου είναι εδώ και άλλοι στόλισαν τα σπίτια τους ήδη από τα μέσα Νοέμβρη και άλλοι τελευταία στιγμή. Το Missbloom.gr συνέλεξε εικόνες από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια των celebrities που διακοσμήθηκαν για τα Χριστούγεννα. Πολύχρωμα στολίδια, ευφάνταστα φωτάκια, λαμπερά αστέρια θα δώσουν χρώμα και φως σε οικογενειακές στιγμές αγάπης και θαλπωρής.

Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε μία όμορφη εικόνα της κόρης της που φαίνεται να τρώει στο καθισματάκι του φαγητού της. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν στολίσει το δέντρο και έχουν διακοσμήσει για τα Χριστούγεννα το σπίτι τους, δημιουργώντας μία υπέροχη ατμόσφαιρα.

Τα πιο εντυπωσιακά στολισμένα σπίτια των επωνύμων

Βάσια Κωσταρά

Η Βάσια Κωσταρά στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα και απέδειξε ότι ακόμη και στον στολισμό του δέντρου της έχει εξαιρετικό γούστο και αισθητική. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια στόλισε ένα πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο και το τοποθέτησε δίπλα στην άκρως εντυπωσιακή μαρμάρινη με ξύλινες λεπτομέρειες τραπεζαρίας της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάς έδειξε τόσο την διαδικασία του στολίσματος, όσο και το τελικό αποτέλεσμα. Όπως είδαμε, συνδύασε πολύχρωμα λαμπάκια, χρυσή και ασημί γιρλάντα, αλλά και πολύχρωμες λάμπες, θυμίζοντας μας πολύ διακοσμήσεις της δεκαετίας του '90.

Σάκης Ρουβάς

Ο Έλληνας τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς μαζί με τη βοήθεια των τριών από τα τέσσερα παιδιά του, της Αναστασίας, του Αλέξανδρου και της Αριάδνης, στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι και απολαμβάνει στιγμές θαλπωρής. Ο Σάκης στην προσπάθειά του να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή του ψηλού δέντρου, σκαρφάλωσε στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού.

Τότε η 15χρονη Αναστασία, φοβούμενη μην πέσει ο μπαμπάς της, τον κράτησε στην αγκαλιά της. Τα γέλια δεν έλειψαν από τη διαδικασία, ούτε τα πειράγματα. Το βίντεο τράβηξε η Κάτια Ζυγούλη ενώ ο Σάκης έγραψε στη λεζάντα του: "Εορταστικές οικογενειακές αστείες στιγμές".

Κλέλια Ανδριολάτου

Η πρωταγωνίστρια του Maestro Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε ένα λεπτό δέντρο και το στόλισε με κόκκινες μπάλες σε διαφορετικό μέγεθος, ενώ ένας μεγάλος κόκκινος φιόγκος κοσμεί την κορυφή του. Από κάτω είχε τοποθετήσει μια καρό ποδιά που έγραφε "Merry Christmas”.

@klelia_andriolatou

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε την ιδέα της να στολίσει το δέντρο με χνουδωτές και όχι γυάλινες μπάλες. Έτσι, η ίδια θέλησε να εξηγήσει στους followers της ότι δεν επρόκειτο για κάποια ιδέα που είχε αλλά πιο πολύ για μια ευέλικτη λύση που σκέφτηκε ώστε να μην καταστραφεί το δέντρο από την 1 έτους κορούλα της, Ολίβια, αλλά ούτε από τις γατούλες της. Γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά, "το σπίτι είναι διαφορετικά διακοσμημένο όταν μένουν σε αυτό ενήλικες απ' ό,τι όταν μένουν μικρά παιδιά και κατοικίδια".

@mairiboo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ