Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα εκτός Instagram | Ο λόγος που απείχε

Η Χριστίνα Μπόμπα "εξαφανίστηκε" από το Instagram και αποκάλυψε το λόγο

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή στα social media, όμως περνάει κάποιες στιγμές που απέχει τελείως από το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Μία από αυτές ήταν και αυτές τις ημέρες, μιας και η επιχειρηματίας και influencer δεν δημοσίευσε κάτι και έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης εξήγησε τον λόγο που δεν ανέβασε κάτι.

"Εξαφανίστηκα πάλι. Ήθελα να σας πω ένα γεια. Είμαστε πριν τις γιορτές, όλες οι μαμάδες τρέχουμε, ετοιμάζουμε δώρα, παιδιά, γιορτές, ταξίδι, όποιος πάει… Ήθελα να σας χαιρετήσω γιατί έχω μέρες να σας μιλήσω", είπε στο βίντεο που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι, η Χριστίνα Μπόμπα είχε αποφασίσει να απέχει από τα social media για να περάσει χρόνο με τις δίδυμες κόρες της, Φιλίππα και Αριάνα.

"Social Media Break! Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις. Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας" είχε γράψει η Χριστίνα Μπόμπα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ