Follow us

Βάσια Κωσταρά | A talented girl

Η σχεδιάστρια που έκανε το χόμπι της επιτυχημένο brand μάς προσκαλεί στο δημιουργικό της σύμπαν.

Vasia

Με έντονη, τολμηρή και αφοσιωμένη προσέγγιση, η Βάσια Κωσταρά είναι η δημιουργική δύναμη πίσω από το brand Vassia Kostara Limited Collections. Με σπουδές στο εξωτερικό και μεταπτυχιακό στο London School of Economics, η Βάσια δούλεψε μία δεκαετία σε corporate περιβάλλον. Ίδρυσε τη δική της εταιρεία δίνοντας σάρκα και οστά στο όραμα να ενώσει τη δημιουργικότητα με την επιχειρηματική εμπειρία και από τότε η μία επαγγελματική επιτυχία διαδέχεται την άλλη, όπως η εμπνευσμένη συνεργασία της με ένα διεθνές brand, το Bombay Sapphire premium gin.

Ξεκίνησες την εταιρεία σου σε ηλικία 28 χρονών. Τι ήταν αυτό που καθόρισε την πορεία σου; Πότε κατάλαβες ποιο είναι το αντικείμενο που σε γοητεύει;

ΒΑΣΙΑ ΚΩΣΤΑΡΑ: Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξα ποτέ εκείνο το παιδί που ήξερε τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει. Αγαπούσα πολύ τη ζωγραφική, μου άρεσε το σχέδιο, αλλά το μικρόβιο της μόδας το κόλλησα πολύ αργότερα και ήρθε περισσότερο ως δική μου ανάγκη να φοράω ρούχα που με εκφράζουν και λένε με κάποιον τρόπο την ιστορία μου. Ξεκίνησα, λοιπόν, πολύ ερασιτεχνικά και εντελώς "χομπίστικα" αρχικά να δημιουργώ κομμάτια για μένα, στη συνέχεια για τις φίλες μου, μετά για τις φίλες των φίλων μου... και κάπως έτσι είπα ότι ίσως τελικά αυτό που κάνω να αφορά κι άλλους ανθρώπους.

Βάσια Κωσταρά | A talented girl

Φωτογραφία: Θανάσης Κρίκης

Επιμέλεια: Γιώτα Διονυσοπούλου, Μπέτυ Πετκόγλου

Μακιγιάζ-Μαλλιά: Χαρά Παπανικολάου

Βοηθός φωτογράφου: Μάριος Καζάκος

Location: @TheDolliAcropolis

#bombaysapphire #stircreativity #bombaysapphiregin

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ