Follow us

Η Χριστίνα Βραχάλη στην πρώτη ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της

Μερικά στιγμιότυπα μέσα από το μαιευτήριο μοιράστηκε η Χριστίνα Βραχάλη

MissBloom TEAM
Χριστίνα Βραχάλη @christina_vrachali

Μαμά έγινε για πρώτη φορά στις 20 Δεκεμβρίου η Χριστίνα Βραχάλη, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Διαβάστε Επίσης

Η γνωστή αθλητικογράφος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια στιγμιότυπα από το μαιευτήριο, αλλά και την πρώτη φωτογραφία με την κόρη της.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε έγραψε: "Το αποτύπωμα του 2023... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου @stefanoschandakas και την μαία μου @tsiara_eleni που ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτό το απρόσμενο ταξίδι που η Ειρήνη αποφάσισε να της κρατώ εγώ το τιμόνι. Την ξαδέρφη μας @xenakigal που μου κρατούσε το χέρι και μου σκουπίζε τα δάκρυα σε όλη τη διάρκεια του τοκετού αλλά και μετά...Την οικογένεια μου @eleana_vrachali @eirinizervouvrachali @vrachalis @georgiabasta που είναι δίπλα μου σε όλες μου τις αποφάσεις με πάντα ανοιχτή μια αγκαλιά. Σε σένα, που με έκανες να πιστέψω ξανά σε ότι θεωρούσα "ματαιωμενο"... Και σε όσους έστειλαν λίγη από την αστεροσκονη τους ετούτες τις ώρες… Την έλαβα, τη χρειάζομαι και θα σας την επιστρέψω σύντομα πολλαπλάσια…”

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ