Follow us

Μάρα Ζαχαρέα | Το stylish γιορτινό look που δημιούργησε σε χριστουγεννιάτικο κάλεσμα

Η διευθύντρια ειδήσεων και κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του Star δημιούργησε ένα ισορροπημένο γιορτινό look σε χριστουγεννιάτικο κάλεσμα σε σπίτι.

Zaxarea

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι μία γυναίκα με καλή αίσθηση του γούστου και γνωρίζει πώς να ντυθεί κατάλληλα σε κάθε περίσταση. Η διευθύντρια ειδήσεων και κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του Star δημιούργησε ένα ισορροπημένο γιορτινό look σε χριστουγεννιάτικο κάλεσμα σε σπίτι.

Η Μάρα Ζαχαρέα πόζαρε χαμογελαστή δίπλα σε καλή της φίλη και μοιράστηκε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Για την περίσταση, επέλεξε μία ψηλόμεση μάξι μαύρη φούστα με πούλιες που συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο. Τα μαλλιά της ήταν ίσια ενώ στο μακιγιάζ της έδωσε έμφαση στα μάτια της.

Την περίοδο των γιορτών, η Μάρα Ζαχαρέα αγαπά τη λάμψη, αλλά γνωρίζει πώς να συνδυάζει τα πιο flashy κομμάτια, δημιουργώντας πιο "ήσυχα" σύνολα. Πρόσφατα, η δημοσιογράφος δημιούργησε ένα glam σύνολο φορώντας ένα ένα ασημί crop top με πούλιες και ασημί γόβες, που συνδύασε όμως με ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι.

Μάρα Ζαχαρέα | Το stylish γιορτινό look που δημιούργησε σε χριστουγεννιάτικο κάλεσμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ