Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου | Για shopping με τον μεγαλύτερο γιο της - Την έχει φτάσει σε ύψος

Όπως συνηθίζει στις εμφανίσεις της εκτός πλατό, δε φορούσε ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά είναι φυσική υπόθεση για εκείνη.

SISSY

Η Σίσσυ Χρηστίδου γιόρτασε τα φετινά Χριστούγεννα στο Λονδίνο μαζί με τους δύο γιους της, τον Φίλιππο - Ραφαήλ, 15 ετών και τον Μιχαήλ - Άγγελο, 10 ετών. Αυτές τις ημέρες η παρουσιάστρια του Mega μαζί με τους γιους της απολαμβάνει τις βόλτες τους στη βρετανική πρωτεύουσα και τη μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα.

Πριν το ταξίδι τους στο Λονδίνο, η Σίσσυ μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της εθέαθη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Μαμά και γιος έκαναν τη βόλτα τους και τις τελευταίες αγορές τους πριν από τα Χριστούγεννα. Όπως θα δείτε, ο Φίλιππος- Ραφαήλ έχει ψηλώσει πολύ και έχει φτάσει σχεδόν τη μητέρα του. Η Σίσσυ για την εξόρμησή της επέλεξε ένα χακί - πουκάμισο φόρεμα που συνδύασε με ένα μαύρο καλσόν και ψηλές ασορτί μπότες. Όπως συνηθίζει στις εμφανίσεις της εκτός πλατό, δε φορούσε ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας ότι η ομορφιά είναι φυσική υπόθεση για εκείνη.

Σίσσυ Χρηστίδου | Για shopping με τον μεγαλύτερο γιο της - Την έχει φτάσει σε ύψος
ΣΙΣΣΥ
ΣΙΣΣΥ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ