Follow us

Πέτρος Κωστόπουλος | Η προετοιμασία της εμφάνισής του στο σπίτι του για το ρεβεγιόν

Πριν λοιπόν υποδεχτεί τη νέα χρονιά σε ένα ρεβεγιόν με τον γιο του, Μάξιμο, ο Πέτρος Κωστόπουλος επιμελήθηκε τις λεπτομέρειες της εμφάνισής του.

κωστοπουλος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέκαθεν ξεχώριζε για την αίσθηση του στυλ στις εμφανίσεις του. Γνωρίζει πώς να ντυθεί για κάθε περίσταση και δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια. Πριν λοιπόν υποδεχτεί τη νέα χρονιά σε ένα ρεβεγιόν με τον γιο του, Μάξιμο, ο Πέτρος Κωστόπουλος επιμελήθηκε τις λεπτομέρειες της εμφάνισής του. Μία από αυτές ήταν τα υποδύματα του. Διάλεξε κάποια ζευγάρια μαύρα δετά παπούτσια που φρόντισε να γυαλίσει, πριν τελικά καταλήξει σε εκείνο που φόρεσε.

Πέτρος Κωστόπουλος | Η προετοιμασία της εμφάνισής του στο σπίτι του για το ρεβεγιόν

Λίγο μετά την αλλαγή της χρονιάς, ο Πέτρος Κωστόπουλος μοιράστηκε μία φωτογραφία από cafe- restaurant στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο γιόρτασε την έλευση του 2024 με τον μοναχογιό του, Μάξιμο. Μπαμπάς και γιος ήταν ντυμένοι ασορτί, φορώντας τα μαύρα σμόκιν τους και τα παπιγιόν τους. "Βγαίνοντας με φόρα απ το 2023, μπας και προλάβουμε το 2024 στα καλά του!Με την καλύτερη και πιο ευοίωνη παρεα. Καλά να είμαστε! Όλοι", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ