Follow us

Αντρέας Γεωργίου | Για shopping με φιλική παρέα

Χαλαρός απόλαυσε τα βόλτα του στα καταστήματα, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς "Famagusta" στο Mega.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε μία βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με φιλική παρέα και ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τα στιγμιότυπα.

Χαλαρός απόλαυσε τα βόλτα του στα καταστήματα, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς "Famagusta" στο Mega. Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του τριδύμου των επιτυχιών – Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου – κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 21:00 και μας μεταφέρει στην Αμμόχωστο το καλοκαίρι του 1974.

Η επιχείρηση "Αττίλας 2" μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή. Η νεαρή Χριστίνα τρέχει πανικόβλητη με το μωρό της στην αγκαλιά για να σωθεί από τους τουρκικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Το ωστικό κύμα μιας βόμβας που σκάει πολύ κοντά της, την ρίχνει στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις της. Όταν συνέρχεται, το μωρό της έχει χαθεί και κανείς δεν γνωρίζει τι έχει απογίνει.

Αντρέας Γεωργίου | Για shopping με φιλική παρέα

Πενήντα χρόνια έχουν περάσει, μα η πληγή του χαμένου μωρού για το ζεύγος Χριστίνας και Ανδρέα Σέκερη δεν έχει κλείσει. Παρότι έχουν δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια με τρία παιδιά, πάντα υπάρχει η σκιά του πρωτότοκου γιου.

Ο 50χρονος Μάικλ, μεγαλωμένος στο Λονδίνο από Ελληνοκύπριους γονείς, επιστρέφει στο νησί για να καταγράψει τις συγκλονιστικές μαρτυρίες Κυπρίων που έζησαν την τουρκική εισβολή, σε ένα ντοκιμαντέρ. Η έρευνά του θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη μαρτυρία της Χριστίνας Σέκερη και η αλήθεια θα βγει στο φως.

Καλά κρυμμένα μυστικά που ακολουθούν μια οικογένεια που συνδέεται τόσο βαθιά με τα μαρτυρικά γεγονότα της Κύπρου, αποκαλύπτονται σε 24 επεισόδια. Σε μια σειρά γεμάτη μνήμες, μικρές και μεγάλες τραγωδίες, σχέσεις που δοκιμάζονται, ανθρώπους που συντρίβονται και ανθρώπους που επιβιώνουν.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 21:00 ξεκινά στη μικρή οθόνη ένα ταξίδι στο παρελθόν που έχει στόχο να επαναλάβει το πιο πικρό σύνθημα στα χείλη χιλιάδων Κυπρίων: Δεν Ξεχνώ.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεωργίου
ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ