Follow us

Νίκος Βέρτης | Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

Ο Νίκος Βέρτης έκανε ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση του με την αγαπημένη του

MissBloom TEAM
Νίκος Βέρτης NDP

Ο Νίκος Βέρτης έχει καταφέρει και απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του, αφήνοντας την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως ο τραγουδιστής φαίνεται ότι είναι ερωτευμένος.

Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε σχέση αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2016 με την Κρητικιά Εμμανουέλα Κουκλινού.

Νίκος Βέρτης | Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

Στο "Πρωινό” της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν. Επιπλέον η Φωτεινή Πετρογιάννη τόνισε ότι όλα αυτά τα χρόνια μοίραζαν τη σχέση τους ανάμεσα σε Αθήνα και Κρήτη, ενώ από το 2020 μένουν μαζί.

Η 27χρονη Κρητικιά ασχολείται με το σχέδιο μόδας και όπως αναφέρθηκε είναι και εκείνη που έχει σχεδιάσει τις στολές που φορούν οι εργαζόμενοι στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Να θυμίσουμε ότι η Εμμανουέλα Κουκλινού είχε γίνει γνωστή πριν από αρκετά χρόνια, όταν και ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει στις κερκίδες του γηπέδου του ΟΦΗ, κλέβοντας την παράσταση ως η εντυπωσιακότερη παρουσία των γηπέδων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ