Follow us

Άγγελος Λάτσιος | Οι φωτογραφίες με τη μικρή του αδερφή, Μαρίνα που έκαναν την Ελένη Μενεγάκη να ζηλέψει

Ο Άγγελος Λάτσιος είχε φανερά καλοκαιρινή διάθεση

MissBloom TEAM
Άγγελος Λάτσιος @aggelos_latsios

Τις χριστουγεννιάτικες διακοπές η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να τις περάσει μαζί με την οικογένεια της στην Άνδρο, όπου και διατηρούν σπίτι, αλλά και ξενοδοχειακή επιχείρηση ο Μάκης Παντζόπουλος. Φυσικά ο Άγγελος Λάτσιος δεν θα έλειπε από την οικογενειακή εξόρμηση.

Διαβάστε Επίσης

Ο 21χρονος δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες με τη μικρή του αδερφή, τη Μαρίνα και τόσο εμείς, όσο και η παρουσιάστρια του Mega τους ζηλέψαμε. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφίες από τα Άχλα, όπου φοράει το μαγιό του μαζί με τη μικρότερη αδερφή του και κάνουν βουτιά στη θάλασσα.

Μεταξύ όσων του σχολίασαν ήταν ο Γιάννης Λάτσιος, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια έγραψε: "Τώρα που σας βλέπω στις φωτό ζηλεύω που δεν βούτηξα κι εγώ κι έμεινα στην ηλιοθεραπεία! Καλή χρόνια αγάπες μου!”.

Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία των παιδιών της, του Άγγελου και της Μαρίνας και μάς αποκάλυψε ότι εκείνοι κέρδισαν το φλουρί στη βασιλόπιτα.

"Καλή χρόνια με υγεία , με αγάπη , με χαρές και επιτυχίες ! Επέλεξα αυτή την φωτό ( πριν 3 μέρες στην Άνδρο ) για την πρώτη μέρα του 2024 γιατί ο Άγγελος και η Μαρίνα ήταν οι 2 που κέρδισαν φλουρί στην πίτα μας! Χρόνια Πολλά!” έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ