Follow us

"Σαν αδέρφια" | Ο Χρήστος Σπανός σε έξοδο με την κόρη του

Ο Χρήστος Σπανός πήγε θέατρο μαζί τη σύζυγό του και την κόρη του.

MissBloom TEAM
Χρήστος Σπανός Instagram

Ο Χρήστος Σπανός έκανε μια σπάνια οικογενειακή έξοδο μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους. Οι τρεις τους βρέθηκαν το θέατρο Σταθμός για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Bella Figura”.

Ο ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου και την κόρη τους, Μαρίνα πόζαραν στον φωτογραφικό φακό αγκαλιασμένοι και ευδιάθετοι.

"Σαν αδέρφια" | Ο Χρήστος Σπανός σε έξοδο με την κόρη του

Τον περασμένο Αύγουστο το ζευγάρι γιόρτασε 21 χρόνια γάμου, ενώ η κόρη τους ήρθε στον κόσμο το 2002. "Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: "Αποκλείεται!". Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή" είχε δηλώσει ο Χρήστος Σπανός σε συνέντευξη του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ