Follow us

Ρένα Μόρφη | Το νέο (up-to-date) στυλ της είναι ένα πολύ διαφορετικό απ' ότι μας έχει συνηθίσει

Και ναι, είναι πολύ ξεχωριστό και κοριτσίστικο.

MissBloom TEAM
Ρένα Μόρφη

Σούλη Ανατολή ή αλλιώς Ρένα Μόρφη. Το "Μουσικό κουτί", που συμπαρουσιάζει με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στην ΕΡΤ, είναι μια εκπομπή που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Η έμπνευση για τη δημιουργία της και τον τρόπο παρουσίασής της ανήκει στον γνωστό τραγουδιστή, που τυχαίνει να είναι και συντοπίτης της.

Η Ρένα Μόρφη γεννήθηκε στο Βόλο. Αποφοίτησε από το Ιστορικό και Αρχαιολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρωτοεμφανίστηκε τραγουδώντας στο πλάι του Φοίβου Δεληβοριά. Από τον Δεκέμβριο του 2010, είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Imam Baildi. Μαζί τους, συμμετείχε σε Διεθνή Φεστιβάλ σε Κύπρο, Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Νορβηγία, Δανία, Ουγγαρία, Ρουμανία.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Είναι γεγονός πως η Ρένα Μόρφη ξεχωρίζει στυλιστικά, άλλοτε επενδύοντας στο retro look, άλλοτε σε ρομαντικά σύνολα, πάντα όμως δίνοντας το δικό της κομψό touch.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ